Wpis z mikrobloga

@aphen ogolnie kwestia do jakiego typu potraw potrzebujesz. Jezeli uniwersalna do warzyw i miesa (w panierce) to z teflonem. Jezeli interesuje cie bardziej chrupkie (czyli mocno usmazone bez przypalenia) to zeliwne, ale one kosztuja sporo.
  • Odpowiedz
@aphen ja kupilem tefala i przez 4 lata studiow ciaglego uzywania (najbardziej zniszczona przez ukrainca, ktory tez jej uzywal) spelnila swoja funkcje. Latwo umyc ja po przypaleniu sie jedzenia, tylko mowie. Wazne jest zeby uzywac tylko plastikowej lopatki czy co tam chcesz.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@aphen: Olej teflonowe. Marmurowe lepsze, są odporne na zarysowania więc nie trzeba używać specjalnych narzędzi. berlinger 28 30cm jest w tej samej cenie ale polecam 28 bo jak kiedyś sobie garnek dokupisz to pasuje pokrywka
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@aphen: właśnie sobie makaron na niej podsmażam. Tyle że ja używam 24 bo 28 to dla mnie za duża. Kupiłem mamie kilka miesięcy temu, w zeszłym miesiącu kupiłem cały zestaw z garnkami tak mi się spodobały. Nic mi jeszcze nie przywarło a raz się zapomniałem i przy odgrzewaniu sosu bolońskiego zapomniałem na 10min. Jak przyszedłem to sobie spokojnie pyrkało i się nawet fajnie zagęścił. Innych nie kupię
maniok - @aphen: właśnie sobie makaron na niej podsmażam. Tyle że ja używam 24 bo 28 ...

źródło: comment_lti2bb8oFcSKNs7WzBeVAlnwmypgybmr.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@aphen: jeżeli znajdziesz na stronie nakrywamy.pl to tu masz kupony które mi dali

nkz10 - 10zł przy zamówieniu powyżej 100zł
nkz20 - 20zł przy zamówieniu powyżej 200zł
  • Odpowiedz