Aktywne Wpisy
volumenis +49
Cześć Mirki i Mirabelki, w ubiegłym miesiącu miałem okazję jeździć trochę Tesla Cybertruck po Kalifornii.
Głównie w okolicach Oakland - San Francisco - San Jose.
Samochód nie jest idealny, ale frajda z jazdy jest spora. Fajne jest też to, że można poznać wiele osób jeżdżąc takim samochodem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli macie pytania, chętnie odpowiem.
#ama #tesla #cybertruck
Głównie w okolicach Oakland - San Francisco - San Jose.
Samochód nie jest idealny, ale frajda z jazdy jest spora. Fajne jest też to, że można poznać wiele osób jeżdżąc takim samochodem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli macie pytania, chętnie odpowiem.
#ama #tesla #cybertruck
BeatboxRocker +75
Jak tam szczepionkowe owce? XD
#bekazlewactwa #bekazpisu #covid19 #nauka #szczepienia #bekazpodludzi #neuropa #pandemia #heheszki #humorobrazkowy #tatuaze #zdrowie
#bekazlewactwa #bekazpisu #covid19 #nauka #szczepienia #bekazpodludzi #neuropa #pandemia #heheszki #humorobrazkowy #tatuaze #zdrowie
Chociaż to miejsce od dawna jest dla mnie top3 w mieście, to zawsze były jakieś mniej istotne zgrzyty (poza niezmiennie cudownymi frytkami ♥) - tym razem przeszli samych siebie. Niebo w gębie to mało powiedziane. Każdemu po-le-cam! Nawet fanom Barna (lol), Kebab Kinga (lol) albo Kanapki Drwala (hehe <3). Warto wydać na niego cztery dychy. #gastrowarszawa #warszawa #jedzzwykopem
• chutney z karmelizowanym bekonem i ciemnym piwem
• serek kozi z czosnkiem i natką pietruszki
• sos pomidorowy i majonez
• 200g wołowiny Hereford
• rukola
No i dają paragony, a nie jakieś ścierwa kelnerskie. Bo rozumiem, że jak dostaję zamiast paragonu rachunek kelnerski czy czort wie jaki inny wydruk ze śmiesznej drukareczki to to jest nie halo z Matim i naszymi podatkami, a "restaurator" leci w kulki jak Anka w zboże? #ekonomia #gastronomia
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@daox: zgadza się, ale niech mnie kule biją, jeśli jestem w stanie sobie przypomnieć kiedy ostatnio dostałem gdzieś rachunek kelnerski xD chyba w jakiejś budzie na trasie z 10 lat temu.
@beer_man: Nope. Ale te cztery dychy były tego warte. Ja ogólnie stekom nie ufam. Rzadko kiedy jestem z nich zadowolony.
@JanekZeStudzianek: Dla mnie takie jak zawsze. Wyglądają jak robione ręcznie, ze skórką, niezbyt grube i przepyszne. I nieprzetłuszczone.
@advert: Mówię o czymś takim jak na fotce. Knajpa w centrum Warszawy. Inny identyczny dostałem w też popularnej