Aktywne Wpisy
plusem-wyklety +148
Wczoraj chciałem zamarynować mięso. Po otwarciu smród. Obślizgłe. Przebarwienia, których zdjęcie nie oddaje. Innymi słowy. #biedronka sprzedaje popsute mięso z ważnym terminem do spożycia. Druga paczka to samo. I to nie pierwszy raz kiedy mięso w biedrze kupiłem popsute mimo nie przekroczenia terminu do spożycia. I nie piszę tego pod kątem kalafiorów i urywania liści. W tym dyskoncie to norma. Przebarwienia na surowych mięsach. Napuchnięte już paczki gazami (zalecam zwracać na to
troglodyta_erudyta +332
Polacy są tak agresywni a to dlatego że nie ma słońca
Nieomal przez siedem miesięcy w roku a lato nie jest gorące
Tylko zimno i pada zimno i pada na to miejsce w środku Europy
Nieomal przez siedem miesięcy w roku a lato nie jest gorące
Tylko zimno i pada zimno i pada na to miejsce w środku Europy
@becior5
@Dyktator88
@adik3x robiłem identycznym w vectra c i jeden popełniłem błąd. Jeśli nie macie głębokich ry to szlifowanie zaczynajcie od 1000 albo i wyzej bo narobicie szkod mniejszymi gradacjami. Widze ze u kolegi tez nie ma efektu szkla. Do tego potrzebna jest lepsza pasta wykanczajaca plus dobra powloka i tez jej polerowanie.