Aktywne Wpisy
kamil-tika +42
Zazwyczaj co sobote lece w miasto z ziomkami na jakies piwko itd. przez co sporo przesiaduje w roznych knajpach i mam jedno przemyslenie z tym zwiazane. Praktycznie co tydzien w kazdym lokalu obserwuje, ze jest minimum jedna lub dwie pary w skladzie murzyn + polka. To sie dzieje tydzien w tydzien jak ruszam w miasto i ide gdzies do knajpy a nie, ze raz na jakis czas cos takiego sie zdarza. Nigdy
plusem-wyklety +16
Wczoraj chciałem zamarynować mięso. Po otwarciu smród. Obślizgłe. Przebarwienia, których zdjęcie nie oddaje. Innymi słowy. #biedronka sprzedaje popsute mięso z ważnym terminem do spożycia. Druga paczka to samo. I to nie pierwszy raz kiedy mięso w biedrze kupiłem popsute mimo nie przekroczenia terminu do spożycia. I nie piszę tego pod kątem kalafiorów i urywania liści. W tym dyskoncie to norma. Przebarwienia na surowych mięsach. Napuchnięte już paczki gazami (zalecam zwracać na to
Jaki jest koszt takiej franczyzy? Płaci się % od obrotu czy jakąś miesięczną opłatę?
#franczyza #zabka #wlasnybiznes #wlasnafirma
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja nie narzekam.
Jak masz pytania, to zapraszam na priv.
Nie mam ochoty wdawać się w dyskusje z przekonanymi, co się bzdur w sieci naczytali. Już to przerabiałem niejednokrotnie.
Czyli to ze sa duze kary i to ze trzeba sprzedawać nawet cos co wiesz ze nie schodzi to fake?
Musisz mieć dostępność artykułów core i są one tak dobrane, że jeżeli one Ci się nie sprzedają, to masz gówniany punkt i
Co innego popisać z kimś na priv, a co innego publicznie ¯_(ツ)_/¯