Wpis z mikrobloga

@b3jm: XD są różne rodzaje pizzy, to jest akurat neapolitana, ona powinna tak wyglądać. U nas mamy spolszczoną wersje która musu mieć nawalone tone składników.
  • Odpowiedz
@smutny_kojot: w Polsce i tak nie ma sensu patrzeć na składniki na cieście bo jak jest sos czosnkowy za darmo to szkoda żeby się zmarnował i trzeba go #!$%@? po całości.
  • Odpowiedz
@adam-gosciniak: Czemu od razu uwazasz, ze skoro nie lubie przypalonych plackow, to stoluje sie w sieciowkach? Wiesz ile jest po Polsce rozsianych knajpek, gdzie dostaniesz neapolitane duza bardziej apetycznie wygladajaca niz na picrel?
  • Odpowiedz
  • 0
@smutny_kojot

@b3jm: Nie zesrajcie sie pizzowi purysci z ta "prawdziwa wloska pizza", w ktorej jak nie czujecie smaku wegla w czystaj postaci, to uwazacie, ze ciasto niedopieczone xD


Zjedz, oceń później
  • Odpowiedz