Wpis z mikrobloga

#wroclaw #jedzenie71

Obiadomek, Strońska 3 na Gaju. Makaron troffie zapiekany ze szparagami, cukinią i parmezanem. 400g. 15zł.
Krem z batatów i soczewicy. 400g. 5,50zł.

Oba dania były znacznie cięższe niż 400g. Krem był gęsty prawie jak budyń i samym nim nieźle się najadłem, a to się rzadko zdarza. W makaronie było dużo sera.
Taki droższy bar mleczny, tylko z dobrym jedzeniem, bez żuli i zapachu stęchłej szmaty.
NaglyAtakGlazurnika - #wroclaw #jedzenie71

Obiadomek, Strońska 3 na Gaju. Makaron ...

źródło: comment_1624529011f8V115vokUhVUA2uFXEekX.jpg

Pobierz
  • 14
@NaglyAtakGlazurnika: Moim zdaniem mocno przeginasz w stosunku do misia albo miałeś pecha. Wybrałeś najtańsza opcje w obiadku, dlatego 20 złotych. Jakbyś wybrał schabowego + ziemniaki + surówka + barszcz to z 28-30 złotych. Czy to dużo to raczej nie ale na pewno nie mało + no jest smaczne trzeba przyznać.