Wpis z mikrobloga

@topola_osika: oni tu wszędzie dodają ten pieprzony cukier. Najgorzej jak chcesz kupić wędlinę i w prawie każdej jest cukier, wędzone filety rybne, no cholera cokolwiek. A dla odmiany, do produktów o obnizonej zawartości tłuszczu, dodają... cukier, bo bez tłuszczu nie ma smaku, a ten trzeba podbić. Nienawidzę angielskich produktów właśnie przez ten wszechobecny cukier.
@topola_osika: no, dokładnie. W pracy częstują jakimiś cukierkami, które okazują się kolorowym cukrem pod różnymi postaciami, raz dali mi angielskie pudrowe cukierki to im powiedziałam że smakuje jak tynk że ściany XD a jak przyniosłam zwykły domowy biszkopt z kremem i galaretką albo jeżyki, to by się prawie pozabijali.

Chleb jest niejadalny, z angielskiego pieczywa to akceptuję bagietki i batony. Całe szczęście, że polska piekarnia niedaleko. Chociaż całkowicie bez chleba to