Aktywne Wpisy
corvvus +82
To co napiszę, zapewne striggeruje wiele osób i zwyzywają mnie, ale wbijam ch*j w to.
Mam 25 lat, w zeszłym roku skończyłem studia. Pracowałem 3 miesiące po nich, teraz nie pracuję, więc można powiedzieć, że prowadzę #neet . Łącznie w swoim życiu przepracowałem może kilka miesięcy, całe studia dzienne nie pracowałem. Utrzymywali mnie rodzice, nie były to wielkie pieniądze, ale te 2, potem 3 tysiące zł miesięcznie pozwalały jakoś żyć. Miałem czas
Mam 25 lat, w zeszłym roku skończyłem studia. Pracowałem 3 miesiące po nich, teraz nie pracuję, więc można powiedzieć, że prowadzę #neet . Łącznie w swoim życiu przepracowałem może kilka miesięcy, całe studia dzienne nie pracowałem. Utrzymywali mnie rodzice, nie były to wielkie pieniądze, ale te 2, potem 3 tysiące zł miesięcznie pozwalały jakoś żyć. Miałem czas
Antibambino +11
i kasować wpisy innych
Krytyka (łac. criticus – osądzający) – analiza i ocena dobrych i złych stron z punktu widzenia określonych wartości (np. praktycznych, etycznych, poznawczych, naukowych, estetycznych, poprawnych) jako niezbędny
Raczej to Ty zareagowałaś histerycznie usuwając mój wpis i dodatkowo mnie obrażając.
Ja do Ciebie personalnie nic nie mam. Nie rozumiem czemu Ty masz coś do mnie.
Ten post też mnie obraża, obraża także twoją inteligencję bo wyszło ile rozumiesz oraz mnie, bo w ogóle zareagowałam a to nie pierwszy raz to samo, przegrywy są wszystkie identyczne. Rozmowa jak w dniu świstaka.
A na jakiej podstawie nazywasz mnie przegrywem? Bo "brzydko" opisałem Twoje danie?
Widzę, że na wykopie można zostać przegrywem z dowolnego powodu
Czujesz się urażona. Przepraszam za ten język którego użyłem komentując Twoje danie.
Generalnie widzę że specjalizujesz się w "papkach". Większość Twoich dań wygląda jak mamałygi.
Może i są dobre. Ja oceniam wygląd.
To nie jest krytyka. To jest moje zdanie. Mam nadzieję, że mogę je tutaj wyrazić i nie ocenisz tego jako hejtu.
Będziemy się tobą zajmować do nocy?
Wiesz czemu ja nie wchodzę na przegryw, sport, tenis, motoryzacja i nie sram tam hejtem na randomów? Bo się
@kretoslaw25986: Mamałyga to bardzo dobre danie, lepiej spopularyzowane i znane we Włoszech niż u nas, specjalność Trydentu.
Teraz je spopularyzował Makłowicz, mam zamiar je zrobić w najbliższym czasie. Zapiekaną mamałygę która tam nazywa się polenta. Jedzą z tego co widzę na całych Bałkanach aż po Gruzję.
Chcesz o tym porozmawiać?
Ja używając tego słowa miałem na myśli wygląd części Twoich dań. Breja, papka, maź. Synonimy słowa "mamałyga"
Nie masz racji dlatego takie pisanie mnie nie obraża, nie wysilaj się już ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może zrób kiedyś w domu lazanie albo cannelloni? Zjesz choćby raz w życiu i ocenisz czy nadaje się dla psa? Albo najlepiej pokaż jak wygląda
Jedyne co zostało urażone to Twoja duma.
Nie biorę też udziału w jakimś konkursie kucharskim. Każdy gotuje jak umie. Lazanie jadamy często. wygląda jak breja ale jest pyszna. Cannelloni jeszcze nie.
Nie oceniam smaku Twoich dań, tylko ich wygląd.
Za przepis dziękuję. Może kiedyś wykorzystam.
! Nie sprawiaj niepotrzebnie ludziom przykrości. Po mnie to spływa i mogę się kłócić ale kto inny, młodszy, mógłby przestać wierzyć w siebie i się załamać, tak to działa.
Wygląd to wygląd. O gustach się nie dyskutuje.
Życzę dalszych sukcesów.
Jesteś domowym amatorem czy masz jakąś gastronomię?