Wpis z mikrobloga

Znajomy będzie otwierał burgery rzemieślnicze we Wrocławiu i mozna to poprowadzić w dwóch opcjach: tanie i dobre burgery typu studenckiego albo wszystko naturalne bez konserwantów, wyrabiane na miejscu.

Jaka cena za takiego burgera byłaby najlepsza? Tak żeby było wiadomo że to lepsza jakość i można było kogoś zaprosić bez obaw
#firma #wroclaw #jedzenie71
ewolucja_myszowatych - Znajomy będzie otwierał burgery rzemieślnicze we Wrocławiu i m...

źródło: comment_1667314473K5WO1nmOmopiKg5lLL0Udp.jpg

Pobierz

Ankieta

  • 42,90 zł 29.6% (1603)
  • 72,90 zł 3.6% (196)
  • 96,90 zł 66.7% (3611)

Oddanych głosów: 5410

  • 117
@ewolucja_myszowatych: imho burger powinien być dobry jakościowo, pokrywać koszty prowadzenia działalności itd, jakby rzeczywiście był smaczny i tyle kosztuje prąd, gaz, wypłaty itd to bez problemu jestem w stanie zapłacić 100 zł za DOBREGO burgera, a nie coś ledwo nieco lepszego niż mc czy burger king(a już burger king ma w miarę zjadliwe burgery)
@ewolucja_myszowatych: mówię, wycenią ich ludzie po prostu, jak będzie adekwatnej jakości i nigdzie indziej podobnego nie dostanę? no to pewnie że tak, ale jak gdzie indziej za podobną jakość zapłacę 40/50/60 zł no to już średnio
Tutaj sprawdza się tania imitacja kebaba, placki imitujące pizze z 10 składnikami i sosem czosnkowym, czy schabowy rozbity tak,że można przez niego czytać, ale przynajmniej jest duży.


@Ziemniak43212: no nie wiem, może dlatego że 60% Polaków zarabia mniej niż średnia krajowa, który wynosi bagatela 4500 zł? Przy taniej wypłacie jedzenie na mieście codziennie za 30 zł to 900 zł w skali miesiąca. Dla jednej osoby. A jak masz rodzinę to powodzenia
W Polsce to,że chcą tanio i najlepiej tak tanio żebyś dokładał do interesu to jeszcze chcą duużo, to liczy się bardziej niż jakość, no i też nie lubią nowych rzeczy, wręcz przeciwnie.


@Ziemniak43212: tak jest wszędzie na całym świecie, każda nacja ma swoje ulubione potrawy i niekoniecznie je coś nowego. Zwłaszcza w południowej Azji czy na Karaibach, gdzie masz za drobne owoce morza
@ewolucja_myszowatych: jak na moje gastronomia to dzisiaj #!$%@? biznes, jeśli nie masz lub nie należysz do sieciówki. W dobie taniego jedzenia w KFC, McDonald's czy innych knajp i sporej konkurencji w budkach kratowych nie masz szans się wybić. A koszta otwarcia i prowadzenia ogromne
@ewolucja_myszowatych dlaczego wolę McDonald od fikuśnych "rzemieślniczych" burgerów . Bo burger to żadne finezyjne żarcie. A zwykłe proste jedzenie buła z kotletem. A w Polsce otoczka "rzemieślniczych" burgerów przepala niektóre zwoje.
I jak widzę burgera tak wysokiego, że nie mieści się w mordzie. To najchętniej #!$%@?ł bym go do kosza.
A jak widzę, że ludzie próbują go jeść nożem i widelcem i #!$%@? każdy składnik osobno to już jest żałosne.
Dlatego mając