Wpis z mikrobloga

Chce sobie kupic opiekacz/toster do trojkatnych tostów, na co zwracać uwagę przy zakupie? Nie musi być duży, bo mi wystarczy 1-2 tosty na posiłek.

Ale jeśli dobrze ogarniam podstawy to:
- musi mieć dużą moc
- musi mieć ceramiczną powłokę aby nie przywierał mocno

Dobrze ogarniam czy nie jednak nie? i na co jescze patrzec?

#gotujzwykopem
  • 31
  • Odpowiedz
@Rocky_Zuma_Skye: tzn, jesli tak wyglada produkt skonczony to dla mnie to tez podejrzane, ten opiekacz co byl u mnie w domu mial docisk i moc taka ze tosty byly na zewnatrz calkowicie odcisniete i sie robila "skorupka" xD

wiec moze typ dostal #!$%@? model, albo zle go uzyl, nie wiem
  • Odpowiedz
@NicNieRobie: w sensie taki: https://www.breville-polska.pl/opiekacze/361-opiekacz-do-kanapek-breville-duraceramic-vst070x-5011773060455.html?

Ogólnie jakiś ziomek, z którym dzieliłem moduł w akademiku miał chyba normalny opiekacz z dziwgnią do dociskania (https://www.breville-polska.pl/opiekacze/360-opiekacz-breville-duraceramic-vst071x-5011773060479.html podobny do takiego, tylko robil w nim normalne tosty). Taki bym chcial znalezc xD
  • Odpowiedz
@NewBlueSky: ja poluje na breville VST074X kiedys byl po 175 zl w promocji ale teraz bywa raczej po 235. Ma wyjmowane ceramiczne plytki. Z tego co czytalem ludzie chwala, niektorzy tylko mowia o slabej jakosci zaczepie i ze podobno te trojkaty sa za duze na chleb ktory jest u nas w sklepach (w usa podobno maja wieksze kromki)
  • Odpowiedz