@sportpomnikow: Nic, jest tzw otwarta kuchnia czyli klient za ladą widzi jak robimy żarcie. Jak ktoś jest niemiły/chamski to ja również sobie słów nie szczędzę.
Nic, jest tzw otwarta kuchnia czyli klient za ladą widzi jak robimy żarcie.
@SzycheU: Czyli jesteś po rachunkowości i wypełniasz PITy? :-P Żarcik. Czym konkretnie się zajmujesz? Jakiś bar? Ile lat w tej pracy? Praca w zawodzie?
@ejcaredom_cabej: 1. Jestem pracownikiem od wszystkiego - raz kuchnia, raz kasa, raz sprzątanie, wszystko po trochu 2. fast food ale nie będę mówił jaki 3. w lipcu minęło 5 lat 4. nie, z zawodu ogrodnik, zatrudniłem jeszcze jak do szkoły chodziłem.
@ejcaredom_cabej: Pierwsze pytanie jest trudne. Śmieszy mnie zawsze jak pytają o coś z oferty konkurencji bo dla nich fast food to każdy taki sam i #!$%@? a potem taki ktoś np w maku pyta czy mają grandera albo w kfc czy jest big mac xD
Najbardziej nienawidzę klientów, którzy wracają z meczu, imprezy organizowanej przez miasto bo wlewają się wtedy nagle i muszą czekać nawet po 30 a nieraz 40 minut
@ejcaredom_cabej: Jeszcze dodam, że dużo ludzi nie wytrzymuje i 3/4 zwalnia sie po 1 miesiącu do max 2 lat. Takie rotacje pracowników są chyba w każdej sieciówce typu fast food.
Zapraszam do zadawania pytań.
Właśnie wracam i czekam na autobus.
#giwnowpis #pracbaza
Jak ktoś jest niemiły/chamski to ja również sobie słów nie szczędzę.
@SzycheU: Czyli jesteś po rachunkowości i wypełniasz PITy? :-P Żarcik.
Czym konkretnie się zajmujesz? Jakiś bar? Ile lat w tej pracy? Praca w zawodzie?
2. fast food ale nie będę mówił jaki
3. w lipcu minęło 5 lat
4. nie, z zawodu ogrodnik, zatrudniłem jeszcze jak do szkoły chodziłem.
Najbardziej nienawidzę klientów, którzy wracają z meczu, imprezy organizowanej przez miasto bo wlewają się wtedy nagle i muszą czekać nawet po 30 a nieraz 40 minut
Takie rotacje pracowników są chyba w każdej sieciówce typu fast food.