Wpis z mikrobloga

  • 3
@DrakkainenV zależy. Możesz albo zapasteryzowac i mieć na dłużej, albo nie i trzymać w lodówce. Trzymana w lodówce daje radę 6 miesięcy. Możesz też rozlać sobie do foremek na kostki lodu i wrzucić do zamrażalnika
  • Odpowiedz
@Dorciqch: niewyżyty seksualnie chłop wystarczy, że zobaczył ręce kobiety, od razu jedzie w kontekcie seksualnym - zbiera najwięcej plusów - a wy się dziwicie, że GOATS z Wardęgą ludzie oglądają... ##!$%@?
  • Odpowiedz
  • 1
@Wobbuffet skład maggi, którą można kupić: woda, sól, wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe), ocet, wyciąg z lubczyku, glukoza, ekstrakt drożdży, aromat.

Skład domowej maggi: woda, lubczyk, pietruszka, suszone grzyby, sól, cukier

Po co kupować coś co zawiera glutaminian sodu, jeżeli na działce mam dostępne zioła, z których zrobię sobie pyszną, domową przyprawę?
  • Odpowiedz
  • 1
@Krupier no przecież to biała śmierć ( ͡º ͜ʖ͡º) ale w domowej maggi jest tylko sacharoza, a w kupnej jest glukoza i glutaminian. Po mojemu to 1:0 dla domowej
  • Odpowiedz
  • 0
@r333m4k444 #!$%@? głupoty, jak każdy internetowy znafffca, który nigdy nie zmagał się z chorobą, bo otyłość to choroba. To nie tylko chodzi o to ile się je, ale też o to, co się je, kiedy się je, co i kiedy się pije, jakie leki i inne choroby się leczy. Do tego dochodzi psychika.
  • Odpowiedz