Wpis z mikrobloga

Na grupach kulinarnych nie ma nic gorszego niż #!$%@? obrońcy oryginalnej carbonary. Te zjeby zachowują się jakby sami pracowali we włoskich kopalniach co najmniej 40 lat. I po ciemku pod ziemią mieszali jaja z makaronem o temperaturze nie przekraczającej 58 stopni. #!$%@? boczek, źle. Ma być #!$%@? pancetta dojrzewająca w słońcu północnych Włoch, smagana wiatrem wiejącym z alp. Przynajmniej tak ci się wydaje, dopóki jednego #!$%@? nie zastąpi jeszcze większy zjeb: "COOO??
18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@arinkao: trochę drogo ten boczek, 100zl/kg a do tego to w większości tłuszcz, ale może kiedyś spróbuję czy jest różnica. To można mrozić? Bo np ser mi nie przyszło do głowy żeby mrozić, przecież to może tygodniami leżeć w lodówce