Aktywne Wpisy
Undying +229
Muszę się wyżalić, po niecałych 6 latach w kołchozie udało mi się znaleźć inną pracę, na tym samym stanowisku, w firmie 35km dalej i za stawkę około 3000 brutto większą. Mega się cieszę, ale przełożony dzisiaj o mało mi nie zaje*al za wypowiedzenie xd nasłuchałem się że nie mam co liczyć na podobną kasę tutaj, żebym to sobie dobrze przemyślał, że dojazdy mnie wykończą, że będę tego żałował i że mogłem przyjść
Ryptun +297
A jesli piekarnik to robiłeś na dwa razy? (wpierw podpiec, wyjąć, dodać reszte i dalej). Daj jakis tips jak to uzyskałeś..
Biedniejesza wersja bo grzanie tylko na górze ale temperatura 450 stopni dochodzi i pizze wypiekam 60sekund tylko. Wtedy z zewnatrz jest lekko chrupiaca a srodek miekki i pelno
@Malekkkk12: Ekstra. Dzieki za info. Zrobię z termo jak radzisz. Ja dziś też będę piekł, klusek się od piątku w lodówce kisi. Zobaczymy co w tym roku wyjdzie (piekę pizze rytualnie co sylwester i tylko wtedy hehe).
Pozdr
Daję tylko 1,45 g świeżych drożdży a jak uzywam suchych instant co mamy w markecie to 0.7 gram bo one mocniejsze nawet od piwowarskich drożdży.
Z wodą mozna sobie kombinować. 60% hydracji na poczatek ale
Idealnie 70% bo elektryczne piekarniki wysuszają ciasto niestety