Aktywne Wpisy
Kwas747 +359
W #!$%@? mam te pizzerie. Chyba ich pogrzało ostatnio 40 zł za pepperoni. Nie zamawiam już od tych Januszu biznesu. Doszedłem do idealnych proporcji i stworzyłem idealne warunki wypieku w zwykłym piekarniku. Wolę to niż pizzę której 75% stanowi woda za prawie 5 dych. Włoska mąka? Zwykła 450, piekarnik z kamieniem na maksa i jechane.
#jedzenie71 #jedzenie #pizza
#jedzenie71 #jedzenie #pizza
ElPrimo +4
Cześć, mam 18 lat i od razu mówię, że jestem kompletnym laikiem i pierwszy raz cokolwiek o motocrossie dowiedziałem się wczoraj, ale stwierdziłem, że kupuje i nikt mnie przed tym nie zatrzyma XD
- Znalazłem coś takiego, co o tym sądzicie?
-jak wygląda sprawa z jazdą po lesie? Rozumiem, że bede go musiał jakoś tam przetransportować, bo z dojazdem nie ma szans?
- Przed jakąkolwiek próbą jazdy samodzielnej, polecacie się zapisać do
- Znalazłem coś takiego, co o tym sądzicie?
-jak wygląda sprawa z jazdą po lesie? Rozumiem, że bede go musiał jakoś tam przetransportować, bo z dojazdem nie ma szans?
- Przed jakąkolwiek próbą jazdy samodzielnej, polecacie się zapisać do
Czy na allegro jest jakikolwiek zestaw noży kuchennych godnych polecenia? Gotuje sporo i potrzebuję #!$%@?ów ostrych jak maczeta i cień mgły.
@Ruchenstein-Boltzman: kwestia dbania w późniejszym etapie, na początku wszystkie są ostre.
sam mam jakiś fikuśny zestaw fiskarsa, a i tak używam dwóch noży..
Japonskie są dobre, ale drogie. zachodnie może i nie wyglądają jak od szifu z japoniii ale są równie dobre oraz tańsze.
Noże global są bardzo polecane przez ludzi pracy kulinarii, MAC, i jeszcze jakieś, zapomniałem. To z zachodnich.
A japońskie to już zależy czy chcesz normlany nóż, czy podobają ci się ultra cienkie które tną jak laser ale są delikatniejsze