Wpis z mikrobloga

Zabawa w kuchni nie jest dla mnie obca, ale ostatnio zabieram się za zaniedbania - czyli uczę się gotować bardziej oczywiste, klasyczne potrawy których nigdy nie robiłem bo zawsze polegałem, że zrobi mama, babcia, dziewczyna czy kolega. Tym razem wybór padł na fasolkę po bretońsku - potrawa pozornie prozaiczna, nieskomplikowana także moje pytanie jest następujące - macie jakiegoś jopka w rękawie aby Wasza fasolka wybijała się ponad inne? Trik dzięki któremu kobietom miękną nogi, a faceci dostają silnej erekcji gdy posmakują tej potrawy? Będę wdzięczny za wszelkie sugestie ;) oczywiście jutro pochwalę się rezultatem.


#gotujzwykopem #jedzenie #kiciochpyta #gotowanie
Kremufka2137 - Zabawa w kuchni nie jest dla mnie obca, ale ostatnio zabieram się za z...

źródło: temp_file4578861341914974110

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
@Kremufka2137: W takich prostych daniach najważniejsza jest zazwyczaj po prostu jakość składników. Dobra swojska kiełbasa, wędzonka, sprawdzona fasola, etc. Poza tym można eksperymentować ale według mnie to jest raczej według uznania, a nie że lepsze czy gorsze.
  • Odpowiedz