Aktywne Wpisy
Kwas747 +453
W #!$%@? mam te pizzerie. Chyba ich pogrzało ostatnio 40 zł za pepperoni. Nie zamawiam już od tych Januszu biznesu. Doszedłem do idealnych proporcji i stworzyłem idealne warunki wypieku w zwykłym piekarniku. Wolę to niż pizzę której 75% stanowi woda za prawie 5 dych. Włoska mąka? Zwykła 450, piekarnik z kamieniem na maksa i jechane.
#jedzenie71 #jedzenie #pizza
#jedzenie71 #jedzenie #pizza
ElPrimo +5
Cześć, mam 18 lat i od razu mówię, że jestem kompletnym laikiem i pierwszy raz cokolwiek o motocrossie dowiedziałem się wczoraj, ale stwierdziłem, że kupuje i nikt mnie przed tym nie zatrzyma XD
- Znalazłem coś takiego, co o tym sądzicie?
-jak wygląda sprawa z jazdą po lesie? Rozumiem, że bede go musiał jakoś tam przetransportować, bo z dojazdem nie ma szans?
- Przed jakąkolwiek próbą jazdy samodzielnej, polecacie się zapisać do
- Znalazłem coś takiego, co o tym sądzicie?
-jak wygląda sprawa z jazdą po lesie? Rozumiem, że bede go musiał jakoś tam przetransportować, bo z dojazdem nie ma szans?
- Przed jakąkolwiek próbą jazdy samodzielnej, polecacie się zapisać do
#przegryw
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Te gotowce zdrowe są w ogóle? Mi to smakuje, ale zawsze mam jakieś wewnętrzne opory przed robieniem tego, bo kojarzy mi się z gotowymi obiadami z biedronki.
@analboss: Ciasto nawet domowe ze składników pozyskanych we własnym jest w #!$%@? niezdrowe, bo to #!$%@? cukier i mąka - bomba insulinowa, smakuje wspaniale i działa wręcz uzależniająco ale nic zdrowego w nim nie ma.
@keep_movin:przeczytałem drugi raz i nadal nie rozumiem
Czy cukier trzcinowy czy buraczany czy syrop glukozowy to też X gramów czystych węgli które wywalą ci insulinę w kosmos.
Mąka to mąka, jajka też, mleko również.
Różnica jest głównie w stabilizatorach, spulchniaczach i utrwalaczach ale one nie mają takiego wpływu na
u mnie w Społem czy Carrefourze
@PfefferWerfer: 99% ciast czy właściwie połowa "kuchni" to cukier i mąka