Wpis z mikrobloga

  • 1
@The_Czop_Show: biorę średni garnek, gotuję w nim wodę osoloną, płuczę ryż sypany i gotuję normalnie 20 minut od czasu do czasu mieszając, a potem wylewam przez sitko
  • Odpowiedz
@qew12: Miras nie przejmuj się, ja też gotowanych ziemniaków nie jadam, bo to teraz sama glimza na szybko pędzona. Kiedyś to były prawdziwe ziemniaki, że same można było wpierniczać.
  • Odpowiedz
  • 1
@Rad-X: różowego paska to ja ostatni raz za rękę trzymałem w podstawówce jak nam pani kazała tańczyć razem na muzyce
  • Odpowiedz
  • 0
@Rad-X: Nie. Do kina poszedłem ze znajomą i mnie przytuliła na przywitanie co było pierwszym razem w moim życiu kiedy mnie ktoś znajomy przytulił. Tak to sie kolegujemy na odleglosc tylko.
  • Odpowiedz
@qew12 a umiesz zrobić nalesniki???

Jesli tak, to pomysl nad domowym kebabem.

Byś zrobil ciasto na nalesniki takie okrągłe co nie?
Wsadziłbyś tam sałatkę pokrojoną z marchewki, kapusty i salaty, a następnie ogórek, pomidor i sera tartego.
Mięso z kurczaka kroisz na kostke i na patelnie a potem do kebaba i zawijasz (na yt jest duzo poradnikow jak zawinąć, w 10 sekund to sie robi)
  • Odpowiedz