Wpis z mikrobloga

@njdnsjdnjs nie mogę uwierzyć że to rozbudza taka debatę. Chcesz se jeść kielecki jedz kielecki, chcesz hellmanns czy inny Winiary to se jedz. Nikt nikogo nie zmusza
  • Odpowiedz
@njdnsjdnjs: tu chodzi o konserowanie majonezu. Używasz do tego bardziej zdrowego octu, ale wali octem albo konserwatami. A dlaczego? Bo to ma się nie zepsuć stając otwarte bez lodówki albo i w niej przez tydzień jak nie dłużej. Bo tylko na święta się zużywa 500 ml majonezu. Ta sama historia z ketchupem. Też trzeba go kserować bo nikt go nie opróżni dwa dni po otwarciu. W każdym razie większości nie smakuje
  • Odpowiedz
@njdnsjdnjs: zawsze triggeruje znajomych mówiąc że x albo y jest lepszy, zależy z kim rozmawiam ( ͡º ͜ʖ͡º)
a sam przeważnie trzymam i winiary i kielecki w lodówce xd
  • Odpowiedz