Wpis z mikrobloga

@Megasuper: każdy kto chociaż raz stał z ojcem/szwagrem/teściem koło prawdziwej wędzarni wie że to gówno się do niczego nie nadaje xD Zresztą ich przerasta zrobienie bigosu a mieliby zrobić dobre wędliny wędzone? Paradne..
  • Odpowiedz
@Megasuper: Tylko że oni od początku mają proces #!$%@? już na etapie wyboru mięsiwa xD Nie wspominając o reszcie. Tu nawet przemysłowa wędzarnia nie pomoże. Dym wędzarniczy niech sobie kupią w plynie i malują chabaninkę. Smakowo pewnie wyszłoby lepiej jak te ich obkopcone i rozgotowane frykasy xD Jak obejrzałem jak parzyli tą ostatnią partię to myślałem że padnę XD
  • Odpowiedz
@Megasuper: 37cm ? To chyba co najwyżej się nadaje dla dwóch osób, żeby coś zrobić okazjonalnie, a nie do restauracji. Skończy się jak wszystkie inne sprzęty Walenia i pójdzie na śmietnik, bo się rozpadnie po kilku użyciach
  • Odpowiedz
  • 4
@Megasuper wędzarnię można zbudować za całe 0 złotych

Ja swoją zrobiłem ze starej metalowej beczki i kilku dachówek szczytowych oraz drewnianej klapy i śmiga jak złoto od kilku lat
  • Odpowiedz