Aktywne Wpisy
spirityfree +11
Spotykam się z kimś i gość ma do mnie pretensje, że podczas tych pierwszych spotkań równocześnie chodziłam też na randki z innymi. Nie było mowy o żadnej wyłączności ani niczego nie ukrywałam.
Bonus - on przez ten czas też korzystał z aplikacji randkowych ale jak twierdzi, nie umawiał się... XD Jeśli korzystał i pisał (a tak było) to co za różnica i skąd pretensje xD
#tinder #logikaniebieskichpaskow
Bonus - on przez ten czas też korzystał z aplikacji randkowych ale jak twierdzi, nie umawiał się... XD Jeśli korzystał i pisał (a tak było) to co za różnica i skąd pretensje xD
#tinder #logikaniebieskichpaskow

arahooo 0

#polityka
Kościół na straszy moralności? Chyba kpisz, pełno w tej organizacji hipokryzji.
Jak chcesz się bratać z Kościołem to ja Ci nie chce tego zabraniać, ale pogląd że Kościół powinien mieszać się do polityki już nie jest fajny i takimi stwierdzeniami pokazujesz, że to właśnie Ty nie
@Wassimir: hmm ciekawe czemu
Badania plz
Tylko w urojeniach konserw. Powiedz mi jaki negatywny wpływ ma wychowywanie dziecka przez parę tej samej płci?
@Wassimir: (#) odstaw te narkotyki
@Wassimir: (#) a sam to robisz.
Jakich argumentów? Mam Ci udowadniać, że homoseksualiści nie są największym lobby w polityce? To Ty postawiłeś tezę, więc to na Tobie ciąży wymóg jej udowodnienia.