Wpis z mikrobloga

@Tassadar: Akurat największą "grupą interesu" w Polsce i nie tylko jest szeroko pojęte lobby homoseksualne i jakoś nikt z powodów pseudopoprawności politycznej o tym nie mówi bo promują "normalność i nowoczesność". Dlatego uważam, że kościół powinien mieszać się w w sprawy poityki ponieważ stoi na straży moralności i jest na dzień dzisiejszy jedynym murem obronnym przed zidioceniem narodu pod wpływem homoseksualistów i osób propagujących totalny brak szacunku dla historii i wartości
@Wassimir: WHAT? Największa grupa interesu w Polsce to lobby homoseksualne? Co ty wygadujesz homosiów jest jakieś 2-6% w społeczeństwie, a większość i tak siedzi cicho.

Kościół na straszy moralności? Chyba kpisz, pełno w tej organizacji hipokryzji.

Jak chcesz się bratać z Kościołem to ja Ci nie chce tego zabraniać, ale pogląd że Kościół powinien mieszać się do polityki już nie jest fajny i takimi stwierdzeniami pokazujesz, że to właśnie Ty nie
@Tassadar: oczywiście, że homoseksualiści są największym lobby w polityce, kiedyś było o nich cicho i nikomu nie przeszkadzali a od jakiegoś czasu prowadzą dziwną politykę mającą doprowadzić do zrównania ich praw z prawami, np. heteroseksualnych rodziców co z punktu socjologicznego, pedagogicznego jest czymś nienormalnym a mimo wszystko udaje im się to ponieważ brakuje odwagi by ktoś wstał i #!$%@?ął w stół pięścią mówiąc jak jest. Mówisz, że kościół jest organizacją w
kiedyś było o nich cicho i nikomu nie przeszkadzali a od jakiegoś czasu prowadzą dziwną politykę mającą doprowadzić do zrównania ich praw z prawami

@Wassimir: hmm ciekawe czemu

co z punktu socjologicznego, pedagogicznego jest czymś nienormalnym

Badania plz
@Wassimir:

zrównania ich praw z prawami, np. heteroseksualnych rodziców co z punktu socjologicznego, pedagogicznego jest czymś nienormalnym

Tylko w urojeniach konserw. Powiedz mi jaki negatywny wpływ ma wychowywanie dziecka przez parę tej samej płci?
nie należy generalizować

@Wassimir: (#) a sam to robisz.

Jakich argumentów? Mam Ci udowadniać, że homoseksualiści nie są największym lobby w polityce? To Ty postawiłeś tezę, więc to na Tobie ciąży wymóg jej udowodnienia.
@Wassimir: Problem w sumie nie jest, że homoseksualiści domagają się przywilejów takich samych, problemem jest, że państwo komukolwiek nadaje przywileje i różnicuje społeczeństwo, krzywdząc inne grupy. (btw nie słyszałem jeszcze żeby w Polsce homo domagali się adopcji)

Mówisz, że kościół jest organizacją w której jest pełno hipokryzji i tutaj muszę się z Tobą niestety zgodzić ale uważam, że nie należy generalizować- ja osobiście nie znam hipokryty należącego do kościoła a wręcz
@maciejkack: nie chodzi o udowodnienie, że nie są tylko o to, że od osób na poziomie wymaga się by nie obrażali się wzajemnie a rozmowę prowadzili jak na normalnych ludzi przzystało mimo różnic poglądów.