@kote: a najlepsze, że jak to skończyłem czytać, to wpada siostra z jakąś chorą akcją, dostała dziwnego smsa, w połowie jakieś wtrącenie z d--y, pisze do nadawcy, on jej wysyła jeszcze raz, to co wcześniej napisał, i się okazuje, że w ogóle co innego jej napisał, telefon albo COŚ dziwnego jej robi psikusa, i to akurat w takiej chwili ( ͡°ʖ̯͡°)
@Pitey_Pablo: ja miałam też przed chwilą chorą akcję, nasz domofon robi takie pibibip jak ktoś na dole wpisuje kod do drzwi. Siedzę ze współlokatorem, słyszę ten dźwięk domofonu ale wszyscy wyjechali to se myśle 'przesłyszało mi sie' i w tym momencie współlokator mówi 'słyszałaś? Ktoś idzie' k---a pół godziny czatowaliśmy pod drzwiami trzęsąc portkami.
http://www.reddit.com/r/nosleep/comments/29kd1x/my_dead_girlfriend_keeps_messaging_me_on_facebook/
#creepystory #truestory #duchy #mamoratuj #reddit
To dopiero ryje :D
@Krawwo: ja też. Przytulić?
Pojutrze może usnę
@Pitey_Pablo: ja miałam też przed chwilą chorą akcję, nasz domofon robi takie pibibip jak ktoś na dole wpisuje kod do drzwi. Siedzę ze współlokatorem, słyszę ten dźwięk domofonu ale wszyscy wyjechali to se myśle 'przesłyszało mi sie' i w tym momencie współlokator mówi 'słyszałaś? Ktoś idzie' k---a pół godziny czatowaliśmy pod drzwiami trzęsąc portkami.
@Krawwo: ja tam
czyżby to jakiś znak ? Melduj się jutro i daj znać czy usnęłaś, ja idę spac, raz się żyje ( ͡º ͜ʖ͡º)