Szef Jesz Burgera po programie Magdy Gessler : Nie poddamy się! (wywiad wideo)
Od soboty bardzo mało śpię, ale staramy się nie poddawać. Musimy dalej robić swoje - mówi Maciej Kubejko, właściciel Jesz Burgera, restauracji którą ostro skrytykowała Magda Gessler w swoim programie.
DudsonToJa z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 36
Komentarze (36)
najlepsze
Natomiast pewnie prawda leży pośrodku: restauracja chciała siebie zrobić darmową reklamę i pojawić się w telewizji, ale niekoniecznie całkowicie zmieniać. Magda Gessler jak zobaczyła, że nie wszystko jest tak jak ona chce to zrobiła szopkę i antyreklamę. Proste.
W jesz burgerze syf panował od zawsze, to, że nie macie smaku - to wasz problem.
p. Magda Gessler na pewno zna się lepiej na prowadzeniu interesów niż te dwa siuśmajtki - i ten łysy i ten bardziej włochaty.
I jeszcze raz; zastanówcie się czy Pani Magda weszła tam na chybił-trafił? Trzymała ich podpistoletem? Nie
ONI sami chcieli... czy byli przeciwni zmianom proponowanym? NIE. Narzuciła im te zmiany
I nie mam tutaj na myśli podważania jej talentu, umiejętności i doświadczenia, jednak jak tylko zdarza mi się oglądać kątem oka ten dziwny program, to mam wrażenie, że gotuje nie dla smaku... a dla "prestiżu". Potrawa ma nie być smaczna, ma być oryginalna, ciekawie wyglądająca i być
System komentarzy się j$!ie na całego, widzę.
Do rzeczy. Pół świata widzi w naszych niektórych potrawach coś ohydnego - w ogórkach kiszonych widzą 100% zgnilizny, w plackach ziemniaczanych jedzenie dla ubogich, a w bigosie grzyby i pleśń... A my to jakoś jemy, mimo to że niektóre nasze potrawy opierają się o proces gnicia i fermentacji (i nie są to wina).
Jakoś to jemy i nikt nie marudzi...
Co komu smakuje,