Otworzył restaurację 4 dni przed pandemią. Teraz działa na miejscu mimo zakazów
Ramenownia to restauracja z Łodzi prowadzona przez Bartka Sposoba. Wystartowała w marcu 2020, na 4 dni przed pierwszym lockdownem w Polsce. Teraz restauracja jest otwarta na miejscu mimo obostrzeń. Powód? Pomoc rządu za cały okres zamknięcia to... 5900 zł, czyli połowa miesięcznego czynszu za lokal.
Litoslav z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 173
Komentarze (173)
najlepsze
A co do samego ramenu to mało dodatków, i mięsne bardzo średnie. Wege jest dobry ale dodatki skromne również.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Z0v_: dodatki
"tysiące ludzi umiera, a ten se restauracje otwiera"
"po co oglądać jak ktoś je?"
"na pewno biorą pieniądze za te recenzje restauracji"
(-‸ლ)
@Ilirian: No mam wrażenie, że na głównej to siedzi sporo "januszy" w każdym razie całkiem inni ludzie niż na mikro xD
Założyć przyłbicę tak żeby ust nie zasłonić, a oczy z okularami i pluć na przyrządzane jedzenie. WTF
@muciosgracjas: YT kilka razy poleciło mi jego filmy ale nie da się tego oglądać bo strasznie irytująca jest jego laska