Była przystawka, danie główne, czas zatem na deser. Zapraszam na trzecią (ostatnią już) część rozmowy z Krzysztofem, który był strażnikiem więzienny w USA. W tym
Była przystawka, danie główne, czas zatem na deser. Zapraszam na trzecią (ostatnią już) część rozmowy z Krzysztofem, który był strażnikiem więzienny w USA. W tym odcinku dowiecie się jakie szkolenia przechodzą strażnicy i policjanci w Kolorado. Będą też wątki szacunku do służb mundurowych, gotowania w więziennej kuchni czy rasizmu wśród osadzonych. Pod koniec natomiast porównujemy działanie zakładów karnych w Stanach i w Polsce.
odcinku dowiecie się jakie szkolenia przechodzą strażnicy i policjanci w Kolorado. Będą też wątki szacunku do służb mundurowych, gotowania w więziennej kuchni czy rasizmu wśród osadzonych. Pod koniec natomiast porównujemy działanie zakładów karnych w Stanach i w Polsce.
Była przystawka, danie główne, czas zatem na deser. Zapraszam na trzecią (ostatnią już) część rozmowy z Krzysztofem, który był strażnikiem więzienny w USA. W tym odcinku dowiecie się jakie szkolenia przechodzą strażnicy i policjanci w Kolorado. Będą też wątki szacunku do służb mundurowych, gotowania w więziennej kuchni czy rasizmu wśród osadzonych. Pod koniec natomiast porównujemy działanie zakładów karnych w Stanach i w Polsce.
Była przystawka, danie główne, czas zatem na deser. Zapraszam na trzecią (ostatnią już) część rozmowy z Krzysztofem, który był strażnikiem więzienny w USA. W tym odcinku dowiecie się jakie szkolenia przechodzą strażnicy i policjanci w Kolorado. Będą też wątki szacunku do służb mundurowych, gotowania w więziennej kuchni czy rasizmu wśród osadzonych. Pod koniec natomiast porównujemy działanie zakładów karnych w Stanach i w Polsce.
Komentarze (1)
najlepsze