Bardzo pyszna kawa, bardzo pyszna kawa, wspaniała toaleta i wspaniałe ręczniczki z McDonalda hyhy, wspaniałe i ten kubek żółty achh, ten aromat tej wiejskiej kawy.
Fajny tekst. Sama unikam espresso (za mocne dla mojego podniebienia), więc szanuję zwyczaj podawania wody, bo gdy zapraszająca/zapraszający na kawę zamówi mi espresso (musisz spróbować) to mogę złagodzić szok i docenić, że Santos czy tam Mawari.
@Kj5s6f2dk7s54o: to niestety przekleństwo naszego rynku kawowego, że większość początkujących baristów myśli, że espresso ma być mocne tak żeby serce dęba stawało i gorzkie żeby wykrzywiało gębę o 90 stopni. Tymczasem dobrze zaparzone espresso ma być gęste, słodkie i nie prowadzące do palpitacji.
Komentarze (13)
najlepsze
Jednak bardziej ufam jemu, Dr Bartek Kulczyński:
https://youtu.be/Qrg19SeWW_c?t=469
Inka