No tak,bo ilość osób w aucie i w dodatku dziecko DO 1 ROKU ŻYCIA ma znaczenie przy opłacie za parking (✌ ゚ ∀ ゚)☞
spoko gość ten Gwiazdowski
może wyprowadzi ten kraj z mentalnego rynsztoku.
oby
#polskafairplay #gwiazdowski
@F4eddy: postulaty od lat na ustach Polaków ale nikt z wygranych ich nie wprowadza, chciałbym żeby było tak że trzy postulaty z którymi wygrywa partia muszą zostać spełnione w innym przypadku powtórne wybory czas realizacji 2 lata to powinno być w tej zjebane konstytucji
@F4eddy jasne że tak..Ale ile razy sobie przypomnę, jak bardzo upokarzające było wierzenie w kogoś, tak teraz nie chcę już się nawet patrzeć na to wszystko.
@F4eddy: Nie wyprowadzi. Jeśli wejdzie do Sejmu to będzie cud. Żeby ten kraj wyprowadzić z mentalnego rynsztoku, to potrzebna jest gruntowana zmiana kulturowa, religijna, polityczna i społeczna, a to zajmie dekady. Świeckie państwo wolnorynkowe kierujące się realizmem i pozytywizmem to na dzień dzisiejszy miraż.
Wracam do domu, a tu... brama otwarta na oścież. Dziwna sprawa, parę dni temu zepsuł mi się napęd i można powiedzieć, że teraz chodzi luzem (wystarczy popchnąć, żeby otworzyć/zamknąć)
Nie wydaje mi się, żeby została otwarta przez wiatr. Jutro wezmę nagranie z monitoringu od sąsiada i zobaczymy co było powodem. Zainteresowanych jutro zawołam.
#csiwykop #zagadka