Wpis z mikrobloga

@Norskee: @hlorek: @Karatte: #!$%@? przecież to jest pay to win jak #!$%@? wystarczy kupić czołgi premium i inne #!$%@? i wygrywasz wszystko bez zadnego problemu xD Nie wspomne jjuż o tym, że specjalnie daja przeciwnikow dwa razy lepszych XDD
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Ice_Glaze: jako, że staram się nie płacić za to, dlatego załoga ciągnie się od początku linii. Ta linia była jedną z pierwszych, które rozwijam w wot. Wiem, perki mogły by być inaczej dobrane.
@hlorek: Reset jednego załoganta na 80% kosztuje 20k kredytów, masz ich ciut ponad 600k wiec w czym problem? Masz na tym czołgu 728 bitew. Jeździsz ponad 700 bitew bez żarówki na dowódcy! Po rozegraniu ponad 9500 bitew nadal nie wiesz o podstawowych mechanikach gry oraz zasad. Sorry ale takie sa fakty. Konto premium nic do tego nie ma.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Ice_Glaze: 1. zbieram na Leo, 2. Grałem ponad 700 bitew bez żarówki, to wytrzymam jeszcze trochę. 3. Czasami wrzucam tutaj jakieś osiągnięcia żeby się pochwalić i tylko po to 4. Ja naprawdę gram tylko dla zabawy :) i największą przyjemność sprawia mi bycie całkiem niezłym w drużynie no i troche pokonywanie pro graczy, którzy jawnie gardzą takimi pomarańczkami jak ja