• Wykop.pl
  • Wykopalisko 373
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      k0rdian 1 tydz. temu

+51

Pilne pytanie. Proszę o pomoc. Potrzebuję wyczerpującej odpowiedzi. Z góry dziękuję.

Jakiś czas temu zacząłem podejrzewać swoją żonę o zdradę. Skąd się dowiedziałem. No bo zachowywała się typowo dla takich sytuacji. Gdy odbierałem telefon w domu, po drugiej stronie odkładano słuchawkę. Miała często spotkania z koleżankami, niespodziewane wyjścia na kawę czy po książkę. Na pytanie "z kim z naszych wspólnych znajomych się spotyka", odpowiadała, że są to nowe przyjaciółki i ja ich nie znam. Zazwyczaj czekam na taksówkę, którą ona wraca do domu, jednak żona wysiada kilkaset metrów wcześniej i resztę drogi idzie na nogach, tak że nigdy nie widzę jakim samochodem przyjeżdża i z kim.

Kiedyś wziąłem jej komórkę, tylko aby zobaczyć która godzina. Wtedy ona po prostu dostała szału i zakazała dotykać jej telefonu. Przez cały ten czas nie mogłem się zdecydować, by porozmawiać z nią o tym wszystkim. Pewnie nie dowiedziałbym się prawdy, gdyby nie przypadek. Pewnej nocy żona niespodziewanie gdzieś wyszła. Ja się zainteresowałem, że coś nie tak.

Wyszedłem na zewnątrz. Postanowiłem schować się za naszym samochodem, skąd był doskonały widok na całą ulice, co pozwoliłoby mi zobaczyć, do jakiego samochodu wsiądzie. Kucnąłem przy swoim wozie i nagle z niepokojem zauważyłem, że tarcze hamulcowe przy przednich kołach mają jakieś brunatne plamy, podobne do rdzy.

Proszę mi odpowiedzieć, czy ja mogę jeździć z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyć? Jeżeli natomiast trzeba ja wymienić, to czy można zamontować tańszy zamiennik, a nie oryginalne, a jeżeli tak, to które najlepiej?

pokaż spoiler #heheszki #pytanie #motoryzacja #samochody #pasta #zwiazki

+: tegofu, Northmaniack +49 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        kajak98 1 tydz. temu

+17

@k0rdian: xD Jeździć, obserwować (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

+: outkay, Malpigaj +15 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        zikozikoziko 1 tydz. temu

+2

@k0rdian: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

+: Malpigaj, k0rdian
        • udostępnij
          • Link
      •  
        TopowyJanusz 1 tydz. temu via Android

+1

@k0rdian jakiej marki było auto?przebieg? Rocznik?

+: shwejk
        • udostępnij
          • Link
      •  
        JimNH777 1 tydz. temu

+28

Gdy odbierałem telefon w domu, po drugiej stronie odkładano słuchawkę.

@k0rdian: ta pasta jest tak stara, że gdy ją tworzono ludzie mieli jeszcze telefony stacjonarne

+: blinkin, OneEyedOldMan +26 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Raum 1 tydz. temu

0

@k0rdian: Starszej śmieszkopasty już nie było? xD

• udostępnij
          • Link
      •  
        saser91 1 tydz. temu via iOS

0

@k0rdian: Internet zatoczył koło

• udostępnij
          • Link
      •  
        k0rdian 1 tydz. temu

0

ta pasta jest tak stara, że gdy ją tworzono ludzie mieli jeszcze telefony stacjonarne

@saser91: Wiem, miałem chyba 13 lat jak ją pierwszy raz przeczytałem xD

Starszej śmieszkopasty już nie było? xD

@Raum: Były, ale ta była najlepsza ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• udostępnij
          • Link
      •  
        Jin 1 tydz. temu

0

@k0rdian:

Pierwszy raz czytałem to 18-19 lat temu.

• udostępnij
          • Link
      •  
        zd4n14 1 tydz. temu

0

@k0rdian: Prysnij WD40 i lecisz.

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

ntdc 11 godz. temu

+273

#humorobrazkowy

odpowiedzi (6)

Piottix 9 godz. temu

+353

Taki skrót walki, dla tych co nie oglądali
      #boks #heheszki #sport

GFY

odpowiedzi (14)

Minieri 11 godz. temu

+399

Messi, Barcelona - Mallorca 2:0
      #golgif #mecz #fcbarcelona

odpowiedzi (13)

• pełna lista

Wykopalisko

• Ostrożny Joshua wypunktował Ruiza i odzyskał pasy! Ostrożny Joshua wypunktował Ruiza i odzyskał pasy! 80
    • Augsburg: śmiertelna ofiara ataku 7 młodych mężczyzn o nieustalonej narodowości Augsburg: śmiertelna ofiara ataku 7 młodych mężczyzn o nieustalonej narodowości 79
    • Miłość od pierwszego rabunku. Tego nie ogarniesz... Miłość od pierwszego rabunku. Tego nie ogarniesz... 86
    • Zniszczone budki dla wolno żyjących kotów. Może ktoś coś widział, słyszał. Zniszczone budki dla wolno żyjących kotów. Może ktoś coś widział, słyszał. 72
    • Przetrwali w ziemiankach przy - 40 stopniach mrozu - Tak radzili sobie... Przetrwali w ziemiankach przy - 40 stopniach mrozu - Tak radzili sobie... 66
    • Wielka chłodnia Elektrowni Siersza z Trzebini zniknęła w 3,5 s. [WIDEO] Wielka chłodnia Elektrowni Siersza z Trzebini zniknęła w 3,5 s. [WIDEO] 68
    • Lego Ideas - Archers Tower - zbiórka głosów Lego Ideas - Archers Tower - zbiórka głosów 65
    • Rosjanki śpiewają piosenkę. Rosjanki śpiewają piosenkę. 45
    • Magazyn śledczy Anity Gargas - 05.12.2019 Magazyn śledczy Anity Gargas - 05.12.2019 62
    • Wodociągi Warszawskie stworzyły grę o nazwie "Klozeciak" Wodociągi Warszawskie stworzyły grę o nazwie "Klozeciak" 53

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy ciekawostki ekonomia europa film finanse geopolityka gospodarka hahard heheszki historia kultura medycyna motoryzacja niemcy pieniadze policja polityka polska rosja samochody sport swiat usa wykop zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.