jakie jest wasze najgłupsze marzenie? ja chciałbym na starość otworzyć budkę z kebabem
teraz mam w sumie 20 lat to nie wiem jak będę wyglądał na starość, ale np. mam czarny zarost i ciemne włosy i dużo osób mówi mi że wyglądam jak Turek (ehh w sensie no wyzywają mnie od ciapatych)
na dodatek bardzo wiele kebabów w życiu zjadłem - mam taką zasadę że jak gdzieś jadę to muszę tam #!$%@? turasa. w kebabowni czuję się jak u pana boga za piecem, a zapach sosu czosnkowego działa na mnie lepiej niż słodka woń perfum na najpiękniejszej modelce.
może Bóg zesłał mnie na świat po to żebym został mistrzem kebabów?
@karygodnykartofel: stary taki sos jest najlepszy i idealnie współgra z kebabem - oczywiście jeśli przyrządzisz go poprawnie
chyba największym grzechem jaki można popełnić jest robienie cienkiego ciasta na wzór tortilli. najlepiej to placek wypiekać na miejscu, z dodatkiem mąki, tak, że ta mała jeszcze gdzieniegdzie zostaje na placku i dzięki temu kebab ma taką przyjemną fakturę.
do tego połączenie świeżych warzyw z sosem z dodatkiem mięty i skropienie całości świeżym sokiem
kurde zawsze mnie jarały te państwa arabskie. strasznie mi się podoba ta zwarta architektura i aromatyczna kuchnia. na dodatek lubię muzykę acapella a w islamie nie można grać na instrumentach bo wtedy się Allah #!$%@? i cię dojeżdża po śmierci
@Talvisota: Jaka wnikliwa analiza wlasnej duszy. Ale rozumiem. Czyli musisz po prostu robic kebaby. Zaden wstyd. Wstyd to jest krasc, a karmic glodnego to jest dobre. Ba, nawet bardzo dobre, gdy produkt nie jest oszukany tylko od serduszka. To bardziej po chrzescijansku niz chodzenie do kosciola. Salam!
ja chciałbym na starość otworzyć budkę z kebabem
teraz mam w sumie 20 lat to nie wiem jak będę wyglądał na starość, ale np. mam czarny zarost i ciemne włosy i dużo osób mówi mi że wyglądam jak Turek (ehh w sensie no wyzywają mnie od ciapatych)
na dodatek bardzo wiele kebabów w życiu zjadłem - mam taką zasadę że jak gdzieś jadę to muszę tam #!$%@? turasa. w kebabowni czuję się jak u pana boga za piecem, a zapach sosu czosnkowego działa na mnie lepiej niż słodka woń perfum na najpiękniejszej modelce.
może Bóg zesłał mnie na świat po to żebym został mistrzem kebabów?
chyba największym grzechem jaki można popełnić jest robienie cienkiego ciasta na wzór tortilli. najlepiej to placek wypiekać na miejscu, z dodatkiem mąki, tak, że ta mała jeszcze gdzieniegdzie zostaje na placku i dzięki temu kebab ma taką przyjemną fakturę.
do tego połączenie świeżych warzyw z sosem z dodatkiem mięty i skropienie całości świeżym sokiem
kurde zawsze mnie jarały te państwa arabskie. strasznie mi się podoba ta zwarta architektura i aromatyczna kuchnia. na dodatek lubię muzykę acapella a w islamie nie można grać na instrumentach bo wtedy się Allah #!$%@? i cię dojeżdża po śmierci