Typek, od "Góralskiego Veta", szurski celebryta, twierdzący, że głowa rodzinny powinna mieć prawo do zabicia jej członków, który jeszcze nie dawno występował z Korwinem. Udostępnia wiadomości z 2017 roku i przedstawia jako aktualną sytuację na Ukrainie.
#bekazprawakow #poliyka #bekazkonfederacji #konfederacja #bekazszurow
@Normie_Lurker To jest zabawne, że szokuje was, że wg kogoś można zabić (nie twierdzę, że tak jest w tym przypadku), a jednocześnie postulujecie legalizację zabójstwa dzieci.
@Volki: nikt nigdy nie postulował przyzwolenia na zabijanie dzieci. Jesli się mylę proszę o jakieś dowody. Linki czy coś.
@Volki: ty jesteś jak ludzik w Tibii. Tylko lewo, prawo, lewo, prawo. Proponuję przejść do świata 3D.
To jest zabawne, że szokuje was, że wg kogoś można zabić (nie twierdzę, że tak jest w tym przypadku), a jednocześnie postulujecie legalizację zabójstwa dzieci.
@Volki: Legalizację usunięcia zlepka komórek w formie gluta. Katojebańcy za to mają w dupie co się z tego zarodka wykluje po urodzeniu, bo to nie ich problem. Ważne, że facet w sukience zaspokojony.
To jest zabawne, że szokuje was, że wg kogoś można zabić (nie twierdzę, że tak jest w tym przypadku), a jednocześnie postulujecie legalizację zabójstwa dzieci.
@Volki: Czyli "dziecka" w łonie matki zabić nie wolno, ale za to jak już się urodzi to można bo jest własnością rodzica, a ten ma pełne prawo do dysponowania swoją własnością. Aha.
@Volki: A gdzue ja broniłem gwałtów? xDDD Coś ci się już pierdoli pod tą kopułą typie, przedawkowałeś konfederację
@Bury_Zenek Dokładnie tam, gdzie kłamiesz, że ja rzekomo bronię zabijanie dzieci
Ewidentnie przedawkowałeś ideologię lgbt
Akurat to jest twoje zdanie, a nie moje xD
@Volki: Jak nie twoję, jak ja cię tylko zacytowałem xDDD Kurwa, człowieku, ty sobie od tych fikołków już chyba serio coś w bani poprzestawiałeś xDDD
@Normie_Lurker To jest zabawne, że szokuje was, że wg kogoś można zabić (nie twierdzę, ż
@Volki: Trzeci komentarz od góry, w tym wpisie, człowieku... xDDD
@Volki: Ja mam nick Volki? xD Chłopie, albo masz rozdwojenie jaźni, albo ktoś inny pisze rzeczy z twojego konta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Bury_Zenek Ty masz ksywę przygłup, bo cytujesz siebie, a potem wmawiasz innym, że to ich wypowiedzi.
@Frank_Forsyth: Jak to dobrze że na terenie całej Polski nie obowiązuje prawo góralskie a jedynie w urojeniach tego typu orędowników wolności. Jakby nie patrzeć eugenika i nazizm pełną gębą.