Ja tam wolę gęste, ten bulion jest niepotrzebny, jak ktoś lubi ostrą kuchnie to może też dodać trochę kropel jakiegoś ostrego sosu (Mad Doga jakiegoś chociażby).
Wołowinę też można zastąpić wieprzowiną oczywiście, chociaż sporo sklepów mięsnych oferuje różne części wołowiny do zmielenia, ja polecam podwójne mielenie udźca.
Też wolę gęste, zawiodłem się jak zobaczyłem, że to z przepisu jest w postaci zupy. Takie gęste super wchodzi z bagietką z masłem czosnkowym, można też zawinąć w placek pszenny i mamy niby-burrito (można dodać trochę ryżu). Można też zrobić z prawie samego mięsa i jeść jak hamburgera. W dwóch ostatnich przypadkach sos czosnkowy obowiązkowy.
Komentarze (128)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
Wołowinę też można zastąpić wieprzowiną oczywiście, chociaż sporo sklepów mięsnych oferuje różne części wołowiny do zmielenia, ja polecam podwójne mielenie udźca.
wolowina
papryka
cebula
fasola
kukurydza
przyprawy