Zadziwiający sposób przygotowania okonia do smażenia Kilka ruchów nożem i najlepsze zostaje Ci w ręce Zakimar Zakimar z youtube.com dodany: 08.09.2020, 07:03:26 # swiat# kuchnia# jedzenie# ryby# wedkarstwo# lifehack 94 Facebook Twitter
nabroleon nabroleon 08.09.2020, 10:21:48 4 Uuuu - tyle zrozumialem :) Taki rybny Maklowicz, ale sposob zacny
SIX_PATHS_OF_PAIN SIX_PATHS_OF_PAIN 08.09.2020, 16:46:23 3 Mój dziadek tak zawsze robił. Aż się przypomniał wspaniały człowiek.
sowiq sowiq 08.09.2020, 10:52:12 2 Problem tylko w tym, że przy pieczeniu/smażeniu taka ryba bez skóry łatwiej się rozpada.
sakulbn sakulbn 08.09.2020, 18:54:02 1 Z okoniami się tak czasem postępuje bo po prostu bardzo ciężko je oskrobać
n.....y konto usunięte 08.09.2020, 12:52:37 1 Jak ja dawno nie czułem tego cudownego zapachu smażonych rybek i smaku chrupiących ogonków (╯︵╰,)
TrzyQn TrzyQn 08.09.2020, 11:44:41 1 Jeżeli ktokolwiek obrabiał okonia jest w stanie sam ocenić ten filmik ja oceniam nisko!
Warszawskisuoik Warszawskisuoik 08.09.2020, 10:54:07 via Android 1 Kto skrobał okonia ten wie czemu lepiej tego subańca obedrzeć ze skóry.
1.....l konto usunięte 08.09.2020, 12:09:38 6 @PDCCH: lub 3 kapsle i deseczkę :) taki patent z lat 80tych
windows95 windows95 08.09.2020, 18:40:56 via Wykop Mobilny (Android) 0 @Warszawskisuoik: po ch.uj skrobać i w jakikolwiek sposób oprawiać okonia? Obcinaszłeb i na gryl, ja to z głową wole. Okonia grzeje sie na maksa aż ości sie usmażą i opitalasz w całości.
Komentarze (94)
najlepsze