Zadziwiający sposób przygotowania okonia do smażenia Kilka ruchów nożem i najlepsze zostaje Ci w ręce Zakimar Zakimar z youtube.com dodany: 08.09.2020, 07:03:26 # swiat# kuchnia# jedzenie# ryby# wedkarstwo# lifehack 94 Facebook Twitter
dziedzicpruski dziedzicpruski 08.09.2020, 10:04:58 24 @n0xx: Nie znam się, ale się wypowiem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)Okoń ma bardzo mało ości. Jeśli ośćmi nazywały tylko te luźne, to okoń nie ma ich wcale.https://pl.wikipedia.org/wiki/O%C5%9Bci
Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol 08.09.2020, 10:56:05 -3 I tak ości od cholery jak to u okonia.@n0xx: U tak małych ryb ości są małe. Spokojnie wysoka temperatura je wytopi.
Komentarze (94)
najlepsze
Okoń ma bardzo mało ości. Jeśli ośćmi nazywały tylko te luźne, to okoń nie ma ich wcale.
https://pl.wikipedia.org/wiki/O%C5%9Bci
@n0xx: U tak małych ryb ości są małe. Spokojnie wysoka temperatura je wytopi.