Siema szukam kogoś kto pracuje lub pracował w #boltfood najlepiej we #wroclaw Dopiero zaczynam i mam kilka pytań co i jak bo dzisiaj przez 3,5 godziny miałem tylko 2 dostawy
@beszcz: @93michu93: pracowałem x lat temu w innej firmie i najlepsze godziny to było 13-16, czasem do 17. Reszta dnia nie była warta mojej stawki godzinowej ( ͡°͜ʖ͡°)
#pwr #studia Siema, rejestrowowałem się na PWr i przypadkiem zaznaczyłem, że jestem olimpijczykiem XD. Problem polega na tym, że w system wbite jest, że jestem olimpijczykiem i potrzebują dyplomu potwierdzającego, że jestem laureatem albo finalistą. Czy te informacje, które wpisuje się w system są brane pod uwagę czy wszystko idzie z Krajowego Rejestru Matur?
#pizza Co sądzicie o dodawaniu mąki Manitoby wraz z fariną do ciasta na pizzę? W polskim przepisach nigdzie o niej nie piszą, natomiast we włoskich jest prawie wszędzie.
@beszcz: Manitoba to bardzo silna mąka (wysoki parametr W)- a farina jak się nie mylę to po włosku ... mąka ( ͡°͜ʖ͡°). Ale tak - Manitobe używa się do pizzy tak samo jak fariny ;)
#instagram #kiciochpyta Wie ktoś może co można zrobić w takiej sytuacji? Gdy klikam dalej to trzeba potwierdzić link przychodzący na maila, który nie istnieje bo Onet go usunął ( ͡°ʖ̯͡°)
@beszcz: zależy jakie smaki preferujesz. Z polecaniem liquidów jest jak z polecaniem żarcia. Jeden kocha seler, a drugi nienawidzi i weź coś obu poleć nie znając ich preferencji.