1. Masło używane do kremu musi mieć zawsze pokojową temperaturę. Najlepiej wyjąć je z lodówki 30 minut przed rozpoczęciem pieczenia 2. Składniki które będziemy łączyć z masłem muszą być zimne a najlepiej w tej samej temperaturze co masło .
To w tej samej czy zimne? Przecież masło ma być w temperaturze pokojowej nie zimne. I 30 minut od wyjęcia z lodówki? no nie wiem.
1. Kupujesz dobrej jakości mięso wołowe
2. Formujesz z niego ładne kotlety (tak nic z mięsem nie robisz przed) około 200 g wagi każdy.
3. Tak uformowane kotlety polewasz odrobinę oliwą i solisz i pieprzysz
4. Kładziesz na rozgrzaną patelnie (najlepiej grillową)
5. Do miseczki dajesz musztardę i bierzesz pędzelek
6. Po 2 minutach przekładasz burgera i smarujesz jego usmażoną stronę musztardą
5. Po 2 minutach przekładasz znowu