Aktywne Wpisy

kawasoo +1
#famemma kto chce link ?
fake-konto +1
Ejjj, #!$%@?, wytłumaczcie mi pls, kogo stać na budowę/kupno domu????
Minimalnie sensowna działka w mojej okolicy to 150-200k, w dobrej lokalizacji to 350-400k. Do tego 600-700k za sam dom w bieda wersji. Razem ~800-1200k plnów. Przy założeniu wkładu własnego np. 200k i tak potrzebuję minimum ~600k kredytu. Rata, oczywiście kredyt standardowy, bo na BK2% się nie łapię, to prawie ~5k xDDD
IT, JDG, od niedawna OE i 2 etaty, więc miesięcznie te
Minimalnie sensowna działka w mojej okolicy to 150-200k, w dobrej lokalizacji to 350-400k. Do tego 600-700k za sam dom w bieda wersji. Razem ~800-1200k plnów. Przy założeniu wkładu własnego np. 200k i tak potrzebuję minimum ~600k kredytu. Rata, oczywiście kredyt standardowy, bo na BK2% się nie łapię, to prawie ~5k xDDD
IT, JDG, od niedawna OE i 2 etaty, więc miesięcznie te

#historia #neuropa #4konserwy
@donmuchito1992: ?
@donmuchito1992: Przecież to należałoby uznać za zwykłą wojnę.
Niemcy pewnie po cichu kochają Hitlera, ale mają tyle taktu, żeby nie stawiać w Polsce pomników esesmanom. Natomiast to, co Ukraińcy robili w czasie wojny jest jednym z fundamentów założycielskich dzisiejszej państwowości Ukrainy i istotnym elementem jej tożsamości narodowej. To są sprawy, które zawsze
Żmudzini spolonizowali się sami.
I co w tym złego? Przecież Wilno było zamieszkiwane w większości przez Polaków. Równie dobrze mógłbyś obwiniać Polskę za zajęcie Poznania czy Krakowa.
Błąd, zgoda. Ale też reakcja na działania Ukraińców.
Dlaczego Polacy mieliby odpowiadać za działania narzuconego im komunistycznego reżimu?
P.S.
Czy podniesienie tej kwestii przez
@Roxar123: nie ma, to taka moja dzisiejsza refleksja po rozmowie ze znajomym.
@Roxar123: rozumiem, że jakby teraz Litwini zajęli Puńsk i okolice to byś złego słowa o tym nie powiedział?
@donmuchito1992: XDDDDDDDDDDD
Komentarz usunięty przez autora
@donmuchito1992: Jakby mieszkańcy tego chcięli i dałoby się wyznaczyć sensowne granice wewnątrz których jest taka wola, co do zasady tak. Tylko w 2015 roku koszty takich operacji są przeogromne. Zwróć uwagę, jakiej ogromnej kradzieży mienia dokonano przy okazji np. aneksji Krymu. Mam samochód w leasingu, zmieniamy jurysdykcję i co dalej? A no właśnie.
Wątpię,