Aktywne Wpisy

Hellicon +7
STOP, WRZUĆ TU OSTATNI FAJNY OBRAZEK JAKI ZAPISAŁEŚ NA TELEFONIE.
źródło: temp_file2212658111430442822
Pobierz
Cześć Mirko!
Wszystko wskazuje na to, że DPS będzie chciał wyegzekwować ode mnie i żony alimenty na moją babcię.
Problem polega na tym, że nigdy nie miałem z babcią relacji rodzinnych. Teraz babcia najprawdopodobniej trafi do DPS. W całej jej rodzinie tylko ja i żona mamy dochód.
Czy
Wszystko wskazuje na to, że DPS będzie chciał wyegzekwować ode mnie i żony alimenty na moją babcię.
Problem polega na tym, że nigdy nie miałem z babcią relacji rodzinnych. Teraz babcia najprawdopodobniej trafi do DPS. W całej jej rodzinie tylko ja i żona mamy dochód.
Czy

http://www.wykop.pl/ludzie/wpisy/lechwalesa/
Lech zrobić 3 strony spamu używając swojej pozycji ze jego posty zobaczy sporo osób.
Użytkownicy uznali ze to jest spam i to zgłosili
Administracja napisała ze on nie złamał regulaminu i jak komuś przeszkadza może go dodać do
@artur1792: O lol. A jak facetka z pszyry ich zapyta o pantofelki to napiszą, że p------a.
@anonim1133: Właśnie widzę.
@goryl_w_garniturze: Był prezydentem, to nie jest coś co zdarza się każdemu. Mieliśmy do tej pory tylko kilkunastu więc to jednak jest coś.
@Kpiker: Czyli nic ciekawego.
@Aplasidon: Masz rację. Ten
Były Prezydent zrobił to samo tylko ze względu na to ze jest bardziej popularny zebrał więcej hejtu.
Pytanie brzmi czy jak zbanują za to Wałęse nie powinni wszystkich innych z poprzednich
Jakby to był zwykły użytkownik to nawet nikt nie zwrócił na to uwagi. No ale to jest Leszke to dawaj Mati pozbieramy kumpli i zaczniemy zgłaszać zobaczymy czy go zbanują