Aktywne Wpisy
Instalacja artystyczna w Leroy Merlin Al. Jerozolimskie - Psy srają w sklepie.
źródło: IMG_LM1543
Pobierz
simpiara +26
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
![Nokia komunikator [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ecdb2887ac9bb3bbe735bef90ad3a51880923c0255c544fe335161dfb04df20e,q80.jpg)

źródło: comment_60kj8qXj8AkS6Ng0EEQeMRDKWxa737w9.jpg
Pobierz@scorcher: Nigdy, ale wiele razy dostałam, gdy nie zasłużyłam... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No właśnie istnieje obawa, że ktoś tu pisze o znęcaniu się.
Rozumiem że wg Twojej definicji pobicie jest przestępstwem tylko jeśli zostało dokonane więcej niż raz.
Z pewnością ojciec dokonał tego czynu w obronie własnej (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) bo w inny sposób bym agresji nie uzasadniała.
Zeby bylo jasne: nie zgadzam sie na bicie za byle co, nie zgadzam sie na znecanie. Ale w druga strone to tez nie dziala - sa dwie drogi: albo duuuzo rozmawiac z dzieckiem, albo od czasu do czasu sprzedac klapsa.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Otóż oczywiście, jeśli ktoś jest w stanie osiągnąć takie porozumienie z dzieckiem, że jest w stanie wypracować rozmową wyjście z sytuacji to jest to rozwiązanie najlepsze. Niestety nie żyjemy w świecie idealnym i nie każdy to potrafi. Nie mniej uważam, że klaps wymierzony sprawiedliwie, z uzasadnieniem nie jest niczym złym. Ja wyrosłem na normalnego