Aktywne Wpisy
Kenjiy +7
Cześć wszystkim!
Mam taka sytuacje w zyciu ze moja narzeczona oznajmila mi wczoraj ze jedzie na wieczór panienski do Hiszpanii. Maja tam byc 5 dni i przez te dni cos tam pozwiedzac i poimorezowac. Z mojej strony nie chce sie zgodzić na ten wyjazd bo to wiadomo, kilka dziewczyn w obcym kraju to niebezpiecznie a dodatkowo wyłoży kupe pieniedzy na ten wyjadz (ma wyjść kolo 4k - 5k ze wszystkim a obecnie
Mam taka sytuacje w zyciu ze moja narzeczona oznajmila mi wczoraj ze jedzie na wieczór panienski do Hiszpanii. Maja tam byc 5 dni i przez te dni cos tam pozwiedzac i poimorezowac. Z mojej strony nie chce sie zgodzić na ten wyjazd bo to wiadomo, kilka dziewczyn w obcym kraju to niebezpiecznie a dodatkowo wyłoży kupe pieniedzy na ten wyjadz (ma wyjść kolo 4k - 5k ze wszystkim a obecnie
scamp +560
Hej, jakiś czas temu pokazywałem wam mój projekt odtworzenia stacji kolejowej w Unreal Engine. A dzisiaj chciałbym wam pokazać efekt finalny. Zapraszam na Youtube! O tutaj!
Natomiast jeżeli kogoś interesuje więcej zapraszam na swoje art station o tutaj
#nowysacz #grafika #grafikakomputerowa #grafika3d #tworczoscwlasna #design #pkp #kolej
Natomiast jeżeli kogoś interesuje więcej zapraszam na swoje art station o tutaj
#nowysacz #grafika #grafikakomputerowa #grafika3d #tworczoscwlasna #design #pkp #kolej
@JohnnyGat: Idź gościu do rzeźnika, poproś o kawałek dobrej wołowiny a nie 12mm kawałek "czegoś" z Biedry.
https://www.google.pl/search?q=cobe&safe=off&espv=2&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj-r6iXpJbNAhVKApoKHeAwBRIQ_AUIBigB#safe=off&tbm=isch&q=kobe+beef
@JohnnyGat: Trzeba wyciągać wcześniej(najlepiej 30min), patelnia musi prawie dymić, jak masz gruby kawałek np. 5cm to obsmaż po 1,5-2 min i do pieca na ok. 5-6 min w temp. 180 stopni
Problemem mogą nie być Twoje umiejętności a dostępne w sklepie mięso. Niestety w PL, nie mamy typowo mięsnych ras krów. Z tego co jest w sklepie najlepiej wybrać poprzerastany tłuszczem kawałem mięsa, wyżej @kranu radzi antrykot i ma rację. Smażenie steków jest banalnie proste, przekonaliśmy się o tym odwiedzając znajomych w Irlandii. Tam hodują typowo mięsne rasy, już na pierwszy rzut oka ich krowy się różnią :) zwykły stek z