Aktywne Wpisy
maciek03pl +4
Miesiąc temu sprzedałem nastoletni samochód, którym jeździłem ponad rok. Od paru dni nowy właściciel pisze smsy ze mam mu zwrócić za naprawę skrzyni (ponad 50% wartości z umowy sprzedaży). Twierdzi, że ma ekspertyzy biegłego sądowego, że pojazd ma wadę ukrytą. Ze skrzynią rzeczywiście był problem(o czym kupujący został poinformowany przy zakupie), bo pół roku temu był wyciek, ale został on naprawiony i samochód dalej użytkowałem. Miał ktoś taką sytuację? Jak się skończyła?

MePix +12

To Legia gra w Lidze Mistrzów. Nie wasze kluby.
To Legia się tam dostała gdy wasze nędzne kluby nie potrafiły pokonać jakichś pastuchow z zadupia.
Legia może przegrać każdy mecz 6-0 i tak będzie lepsza od waszych słabych klubikow. #pilkanozna #legia
Komentarz usunięty przez autora
@Oskarek89: Mówisz o termalice? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak serio to nie wiem dlaczego jest taki ból d--y u legionistów. Zamiast być dumnym z udziału w LM to zaraz jakieś hejty w stronę innych polskich klubów bo jakiś pajac napisał że wstyd i ogólnie c--j. W------e mieć trzeba i kibicować ile się da a nie tracić siłę na januszy ekstraklasy. Tyle mam do powiedzenia
Nie rozumiem jak np fan Cracovii może śmiać się z Legii po tym co o------i w eliminacjach do LE itd
Wiedziałem, że będą tego typu argumenty, my gramy, a wy nie. Tylko, że tego nie można nazwać grą.
Serio dzisiaj kibice LEgi powinni isc sie n-----c a nie bronic klub za ten mecz xD Tu
@Oskarek89: Jeszcze do tego sie odniose. Tez jestes zachwycony ze mecz z Realem bedzie przy pustych trybunach i dostaniecie znowu kare? Zachwytom nie ma konca xD
Komentarz usunięty przez autora
@Oskarek89: Oskarek naprawdę... Daj sobie k---a spokój. Tobie powinno być wstyd za to co Legia dzisiaj o------a. Wasi pajace potocznie nazywani piłkarzami ZHAŃBILI ten klub i Wasze barwy. Oni mogą przegrywać nawet i po 0-20 ale niech chociaż k---a walczą. Wyszli na ten mecz na zasadzie "a i tak przejebiemy to c--j xD chociaż se hymnu
Najgorsze że to może tak wyglądać aż do zimy
@Oskarek89: no nie Twoja, ale po takim występie to ja bym się zapadł pod ziemię, a nie p-------ł "popatrzcie gdzie są Wasze klubiki" bo te nasze klubiki może i nie weszły do LM, ale dzisiaj pewnie by chociaż powalczyły