Wpis z mikrobloga

A i tak na koniec.
To Legia gra w Lidze Mistrzów. Nie wasze kluby.
To Legia się tam dostała gdy wasze nędzne kluby nie potrafiły pokonać jakichś pastuchow z zadupia.
Legia może przegrać każdy mecz 6-0 i tak będzie lepsza od waszych słabych klubikow. #pilkanozna #legia
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Oskarek89: to może Legia się jeszcze zajmie chodowlą jedwabników?

A tak serio to nie wiem dlaczego jest taki ból d--y u legionistów. Zamiast być dumnym z udziału w LM to zaraz jakieś hejty w stronę innych polskich klubów bo jakiś pajac napisał że wstyd i ogólnie c--j. W------e mieć trzeba i kibicować ile się da a nie tracić siłę na januszy ekstraklasy. Tyle mam do powiedzenia

• Odpowiedz
@Oskarek89: Inne kluby nie miały szczęścia żeby wylosować półamatorów w czwartej rundzie kwalifikacji, których Legia pokonała zaledwie 2:0 i 1:1.
Wiedziałem, że będą tego typu argumenty, my gramy, a wy nie. Tylko, że tego nie można nazwać grą.
  • Odpowiedz
@Oskarek89: Oskar jak tu sie nie smiac jak to j----i parodysci? Bez ambicji, bez walki. C--j z wynikiem, ale to co pokazali na boisku to j----a zenada, a trenera macie na B klase. Pisze to ja kibic jeszcze smieszniejszego klubu, ktory dziekuje ze nie musi sie wstydzic w europie za taka gre "pilkarzy"

Serio dzisiaj kibice LEgi powinni isc sie n-----c a nie bronic klub za ten mecz xD Tu
  • Odpowiedz
@Oskarek89: taki fan to nie fan. Ja rozumiem jakieś głupie podśmiechujki w stronę Legi. Ale w przypadku gry Legi w LM to nawet fakt iż kibicuje klubowi który Legi bardzo nie lubi to mimo wszystko w LM tylko Legia jako polski klub. I wydaje mi sie że każdy normalny kibic tak powie. A nie sebixy krzyczące " Legia to stara hehehehehe tylko nasz klub z 4ligi"
  • Odpowiedz
Legia może przegrać każdy mecz 6-0 i tak będzie lepsza od waszych słabych klubikow.

@Oskarek89: Oskarek naprawdę... Daj sobie k---a spokój. Tobie powinno być wstyd za to co Legia dzisiaj o------a. Wasi pajace potocznie nazywani piłkarzami ZHAŃBILI ten klub i Wasze barwy. Oni mogą przegrywać nawet i po 0-20 ale niech chociaż k---a walczą. Wyszli na ten mecz na zasadzie "a i tak przejebiemy to c--j xD chociaż se hymnu
  • Odpowiedz
to już nie moja wina.

@Oskarek89: no nie Twoja, ale po takim występie to ja bym się zapadł pod ziemię, a nie p-------ł "popatrzcie gdzie są Wasze klubiki" bo te nasze klubiki może i nie weszły do LM, ale dzisiaj pewnie by chociaż powalczyły
  • Odpowiedz