Wpis z mikrobloga

No dobra krypto świry. Minęła 8h od czasu przelewu ltc z bitbay na binance i hui ani widu ani słychu, ale od początku. Jako zielonka w krypto biznesie postanowiłem przed inwestycja zobaczyć z czym to wszystko się je, wiec zasililem konto bitbay stówka. Zamieniłem ja na ltc, bo niby tak najlepiej przesłać na binance ( ͡° ͜ʖ ͡°). Następnie wszedłem w swój portfel ltc na bitbay-> wypłać-> wpisałem adres walleta binance uzyskany u nich z founds-> deposit-> ltc. KLIK wyślij. Poszło i na tym się skończyło ( ) . W LiteCoin Explorer owy adres ltc z binance leżę ładnie zasilony... wchodząc natomiast w TxID widnieje adres walleta (unspent). Niech dobry Mirek wyjaśni mi co zrobiłem zle, ze zamiar dostać ltc w 20 min czekam 8h i pewnie się już nie doczekam ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) #kryptowaluty tylko bez głupich heheszkow. Dobrze, ze nie wpadłem na pomysł przesłać wszystkiego, bo by mi teraz było bardzo smutno ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@bones1909: no właśnie, a nie jest. Transakcja widnieje tylko w block explorerze. Na binance pusto ich historia tez pusta. Sprawdzałem z 10 razy adres walleta i się zgadza.
  • Odpowiedz
@UrbinatoR wygląda to ok więc jak adres jest poprawny i jest to twój adres ltc w binance to pisz do supportu. Daj im od razu tego linka i napisz że czekasz już na deposit od kilku godzin. Powinni ogarnąć bo bez przesady
  • Odpowiedz
  • 0
@WhiskeyIHaze: ha! Tak zrobiłem i napisałem. Wysłałem link, screen TxID i wallet. Po TxID kontakt się urwał tzn. już nie odpisał nikt xD. Ja to zawsze mam farta. Wrócę do tego jutro, ale trochę tego nie rozumiem ( ͡° ʖ̯ ͡°).
  • Odpowiedz