Wpis z mikrobloga

@Ethellon: I tyle samo mniej zdrowo, pomijając fakt, że świeże warzywa kupisz taniej niż mrożonkę :P Co z tego, że będzie szybko? To równie dobrze mógł pójść do fastfoodu, też są kalorie, ale zdrowia zero
  • Odpowiedz
@Legio_VI_Victrix: nigdy nie smaży się na wyrobie masłopodobnym. To co ty opisałeś jako "masło roślinne" to najzwyklejsza margaryna. Już lepiej na prawdziwym maśle smażyć a najlepiej na klarowanym, ew oleju rzepakowym
  • Odpowiedz
  • 1
@maxatop A tutaj sie z tobą nie zgadzam akurat. Mrożonki są tanie, w biedrze masz mieszanke warzyw za 3-4zl a np sama świeża papryka to ok.3zł, brokuł ok.4-5zl
  • Odpowiedz
  • 0
@maxatop W mrożonce masz np 6 warzyw. Po 1 nie zawsze jest czas, po 2 te wszystkie warzywa to może być dla kogoś za dużo tj cała papryka, cukinia, brokuł, marchew, kalafior np. A w mieszance masz wszystko po trochu
  • Odpowiedz
  • 3
@maxatop nie, nie karmi. Jakiś argument z dupy. Ja najczęściej jem świeże, ale czasami sobie wrzuce mrożonke bo:
a) czas
b) mam ochote
  • Odpowiedz