@Cumpelnastodwa wiesz, że każde jedzenie ma dopuszczalną ilość "zanieczyszczeń" na gram czy mililitr, prawda? :D mleko ma np. dopuszczalną ilość ropy na litr?
@eazy-e: Hey Easy ! Bo do tego trzeba dorosnąć :)) i z oliwkami i anchowis. Zartuje, tych małych śmierdzących rynek nigdy nie dotkne :) p.s. znam syna easiego e. Serio :) nawet mam na to dowody :)))
@eazy-e: Aż mi ślinka leci. Z sokiem pomidorowym mam tak, że po prostu łapie mnie dwa razy w miesiącu smak na niego i dzisiaj tym wpisem zrobiłeś mi taki dzień ( ͡°͜ʖ͡°) Lubię jeszcze popieprzyć go w szklance i dobrze wymieszać.
@walerr: Czym tu się podniecać? Lepiej kupić Pelati albo San Marzano z Włoch w puszce, będą o niebo lepsze od polskich. Żaden polski pomidor nie będzie lepszy od włoskiego, nawet w puszce.
@eazy-e Dla mnie ten sok wcale nie jest ostry. Praktycznie nie czuję w nim pikantności. Ciekawe czy tak ma być i pikantność ma być ledwie wyczuwalna, czy po zaczęciu używania chilli wyrobiła mi się tolerancja i mniej odczuwam pikantność.
Mirki, jest jakieś picie najlepiej bez cukru albo w miarę mało, które da się pić i nie kosztuje fortuny? Ice tea zero bardzo dobre ale 6-7 zł za 1.5 litra to troche sporo
Komentarz usunięty przez autora
Lubię jeszcze popieprzyć go w szklance i dobrze wymieszać.
@walerr: Czym tu się podniecać? Lepiej kupić Pelati albo San Marzano z Włoch w puszce, będą o niebo lepsze od polskich. Żaden polski pomidor nie będzie lepszy od włoskiego, nawet w puszce.