Wpis z mikrobloga

@SzybkiPociskAkacza: nie wiem czy dobrze interpretujesz znaczenie slowa overrated, stwierdzajac w wypowiedziach ze nie kwestionujesz ze jest dobry xD

Gdzie ustawiles poprzeczke tego swojego overrejtyzmu, na jakich danych to opierasz? Moze u ciebie we wsi wszyscy wpiedalaja sos czosnkowy bo zbior jest wiosennego i elo? ;)XD

  • Odpowiedz
Jakbym mieszkał to „NA wsi” jak już coś a nie „we wsi”. Ale na moje szczęście mieszkam w mieście ( ͡° ͜ʖ ͡°)


We wsi we wsi, ty nie bedziesz mowil nikomu jak se ma we wsi mowic na swoja wies. Zgoogluj za cytatami w tej formie, zrozumiesz ze nie jebnalem farmazona w przeciwienstwie to ciebie ;P

@SzybkiPociskAkacza: A sklonny jestses cos wniesc do dyskusji o overrejtyzmie
  • Odpowiedz
Gotowce BBQ. Spalonka z kilogramem cukru, obrzydlistwo. Jest płaski, śmierdzący, przesadzony, prymitywny po prostu, zabija smak a sam w sobie jest mega słaby. Jak widzę "kucharza" który wyciaga to gówno i traktuje nim mięso niczym typy w latach 90-tych keczupem tortex to przechodzą mnie dreszcze. Oczywiście miałam ze 2 butelki i zużyłam jako przyprawę do jakiegoś sosu, nigdy podstawę.
Chyba wszystkie gotowce są lepsze od tego.
Zmieszajcie wędzoną paprykę z cukrem w
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 60
@SzybkiPociskAkacza: BBQ. Przypalona padlina, tak to smakuje. I kilo cukru xD
Rolewski wypuścił jakiś biały Arizona BBQ i on jest przepyszny, ale z klasycznym BBQ wspólną ma chyba nazwę.
Poza tym z czosnkowych to te gotowe sklepowe też są niezjadliwe, dopiero jak samemu się zrobi to jest pycha.
  • Odpowiedz