Aktywne Wpisy
kania420 +171
KosmicznyPaczek +705
Kto nie ogląda teraz na wykopie patogali daje plusa. Zobaczmy ile nas jest.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jaka cena za takiego burgera byłaby najlepsza? Tak żeby było wiadomo że to lepsza jakość i można było kogoś zaprosić bez obaw
#firma #wroclaw #jedzenie71
Ankieta
Komentarz usunięty przez autora
@Ziemniak43212: bo jego burger wcale nie bedzie wyroznial sie na tle innych wroclawskich burgerow, ktore porownujac do krakowa czy warszawy stoja na bardzo niskim poziomie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czyli gość ma ukończoną szkołę robienia burgerów i ma na to papiery lokalnej Izby Rzemieslniczej.
A jak nie ma.... Tutaj chciałem znaleźć jaka grozi kara, ale natknąłem się na USTAWĘ z dnia 8 czerwca 1972 r. o wykonywaniu i organizacji rzemiosła, która gastronomię wprost wyklucza.
TLDR: rzemieslnicy od burgerów walą w #!$%@?
Co to w ogóle za pomysł, żeby plaster pomidora był podobnej grubości co kotlet wołowy?
No i co to jest to białe na pomidorze? Jakieś halloumi?
Do tego masa awokado, garść ziół i w tej całej kompozycji wołowina już wcale nie będzie wyczuwalna.
Sosu chyba brak.
Czy hamburgery rzemieślnicze polegają na krojeniu wszystkiego tępą siekierą i wrzucaniem
Koniecznie broda, koszulna flanela, czarne rękawiczki i nazwa typu "mąka i pisda"