Wpis z mikrobloga

Nigdy tego nie zrozumiem, dlaczego ktoś robi takie burgery. Normalny burger - 200g brioszka, dwa smashe po 80g, cheedar i możesz to złapać w rękę i jeść. Nawet ten drwal w maku jest tak skomponowany, że te składniki mają jakieś proporcje i można to śmiało konsumować. A te wszystkie knajpy u nas? XD Zrobią ci jakąś wieżę żarcia, że chyba trzeba użyć obrzynarki jak turas, który obcina mięso w kebabie i jeszcze wpierdzielą ci 10 wykałaczek, żeby się nie rozleciało. KURŁA, KWIIII CO TY MOSZ 8 LAT, TAKIM NIE ZAPCHASZ KAŁDUNA, MASZ TUTAJ PÓŁ BOCHENKA CHLEBA, KILO MIĘSA I ŻRYJ Czemu nie można zjeść 2 - 3 normalnych burgerów, tylko takie gówno? Czemu u nas celem jedzenia, jest tylko napchanie bebecha do pełna, nie ważne jakie składniki, ma być DUŻO. Jak jest DUŻO, MONSTRUALNIE DUŻO, to danie ma od razu +100 w oczach Polaka.

#bekazpodludzi #gotowanie #gotujzwykopem
kezioezio - Nigdy tego nie zrozumiem, dlaczego ktoś robi takie burgery. Normalny burg...

źródło: comment_1671613517G1pcHtn6UkxUucafxqqG7c.jpg

Pobierz
  • 79
Ktoś ma ochotę zrobić takiego burgera i widocznie są ludzie, którzy mają takiego burgera ochotę kupić i zjeść ale na wykopie zawsze się musi znaleźć ktoś kto dorobi jakieś durne ideologie do tego


@PodniebnyMurzyn: ideą jakichkolwiek platform w internecie jest możliwość komentowania rzeczy. Komuś się taki burger podoba i się tym podnieca, ktoś inny skrytykuje i zasugeruje, że można zrobić to inaczej.

W książkach kucharskich bardzo często mówi się, że wołowina
@theicecold nie pomogłeś, bo ta dyskusja jest w ogóle od czapy. To tak samo jakby OP nie rozumiał, że komuś może smakować schabowy z kapustą, BO JEMU NIE SMAKUJE. Już nie wspominając o typowych kompleksach p0laka jakoby to tylko u nas się tak jadło