Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@cassiopei: Taki prawdziwy baskijski to jest zjarany aż popękany na czarno i to właśnie jego magia bo ta spalenizna z mięciutkim słodkim wnętrzem daje niesamowitą kombinacje. Można taki efekt uzyskać broilerem w piekarniku, ale i tak nigdy nie wyjdzie taki jak z pieca chlebowego opalanego drewnem (tak się robi tradycyjnie). Zostaje jeszcze kwestia sera, bo u nas zwyczajnie nie kupisz baskijskiego twarogu, a ten jest nieco inny od naszego. Delikatniejszy i
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@cassiopei: pierwszy raz robiłam i trochę się bałam, że komuś nie posmakuje albo nie wyjdzie. Ale widzę, że z tego samego przepisu robiłyśmy, bo ja też od Rozkosznego (ʘʘ)
  • Odpowiedz