Wpis z mikrobloga

@maciss: z ubabranymi rękoma nic nie jem, ale sądząc po wpisach nie tylko ja tak mam. Oczywiście czasem jak wpadne po zajęciach do maka i mam ręce nie pierwszej świeżości to potem mi nic nie jest, a po kfc nawet jak mam ręce czyste to coś siądzie na tym żołądku
  • Odpowiedz
Kto jeszcze w dzisiejszych czasach KFC je? Przecież obecnie albo surowe mięso albo sraka albo ból brzucha.


@sylwke3100: jedzą, bo dostępne i znane xd ale prawda, kiedyś znałem tylko KFC u mnie w mieście z takich restauracji. a teraz jak się chce zjeść fajnego kurczaka w panierce to jest w ciul miejsc i nie ma co do KFC chodzić
  • Odpowiedz
  • 4
@bubki nie wiem nie znam sie ale pewnie koszty energii elektrycznej dla przedsiębiorców oraz to, ze Ukraina to spichlerz europy na na to wpływ
  • Odpowiedz
@Ramboobambo: Ej ale oni korzystają z lokalnych dostawców i to nie ściema, w Bydgoskich KFC korzystają z kurczaka z Solca Kujawskiego(5km od Bydgoszczy)

  • Odpowiedz