Aktywne Wpisy
MiniKierownik +208
Często słyszy się że za złą opinię psów typu TTB odpowiadają faceci w dresach, łysa patologia, do tego pewnie psy są w typie. Natomiast w Polsce 90 % hodowców to kobiety, w przypadku najgorszej patologii z rozmnażaniem ( Łowicz) i ostatnich pogryzień ( Oleśnica ) to psy z hodowli po kilkanaście/ kilkadziesiąt tysięcy zł. Na grupach też królują kobiety. Pokaże wam przykładowy post i komentarze, zauważcie że tam prawie nie ma facetów.
Vedar +29
Tak jak wcześniej pizza potrzebowała 10min w 250 stopniach by chrupała i nie było zakalca, tak jest nadal. Chyba że coś źle robię. Albo ten kamień jest do dupy. ¯\(ツ)/¯
#pizza #gotujzwykopem #bojowkapiekarska
No ale nic spróbuje.
@Wojciech_Skupien No spoko, czyli oczko wyżej niż normalnie. I rozgrzewać na grillu.
@K-S-: a to luz, straciłeś tylko 40 zł :)
robię pizkę od 20 lat i jednak zwykły piecyk dający 400 stopni robią mega robotę w porównaniu do zwykłego piekarnika max'em do 250 stopni, nawet jak się tam #!$%@? kamień i nagrzewa przez godzinę.pod grzałką
Zrobiłem tak jak polecaliście, w sensie połączyłem to wszystko. Dałem kamień wyżej i włączyłem grilla. Pizza wyszła sporo lepsza, ser był płynny spód przypieczony, cała operacja trwała jakieś 5min.
Z tym że uważam że to i tak jest jedna cholera czy ja będę tą pizze robił 5 min czy 10, w sumie to nawet wole dłużej ją trzymać bo mam pewność że nie będzie zakalca. Być może to